Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΟΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!


 

Οι ειδήσεις για τον κορωνοϊό με τα κρούσματα, την χρήση της μάσκας και το πολυπόθητο εμβόλιο που δεν φαίνεται προς ώρας να είναι έτοιμο, επισκίασαν την παραπάνω είδηση (από το in.gr, εδώ) που δυστυχώς πέρασε στα ψιλά. Δεν μας έφτανε ο κορωνοϊοφόβος και η σχετική τρομολαγνεία που βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ σκοπίμως (τα 'κονόμησαν χοντρά οι προπαγανδιστές δημοσιογράφοι) τώρα μαθαίνουμε από τους επιστήμονες (τρομάρα τους) ότι ο κορωνοϊός δεν χτυπάει μόνο στους πνεύμονες αλλά και στα όνειρα! Μάλιστα. Εξαιτίας του, λένε, βλέπουμε εφιάλτες στον ύπνο μας!

Λες και μέχρι προ κορωνοϊού κοιμόμασταν ήσυχα, κάνοντας ύπνον ελαφρύν βλέποντας όνειρα τερπνά και ευχάριστα! Προ κορωνοϊού λοιπόν, η ευχή για όνειρα γλυκά έπιανε, αλλά τώρα δεν... Τσάμπα το σάλιο σε όποιον το εύχεται! Αυτές τις φοβερές ανακαλύψεις κάνουν στο Χάρβαντ, ξεχνώντας δύο πραγματάκια. Πρώτον ότι η οικονομική δυσπραγία που επισείει ο κορώνοϊος θα φέρει πολύ περισσότερους εφιάλτες απ' ότι ο ίδιος ο ιός και δεύτερον εφιάλτες βλέπαμε μια χαρά και πριν απ' αυτόν! Να μην αναφέρω κάποιους εφιάλτες που τους βλέπουμε ιδίοις όμμασι στον ξύπνιο μας...  

Δυστυχώς δεν μας διευκρίνησαν αν το εμβόλιο το οποίο ετοιμάζουν εκτός από τον ιό, θα μας προστατεύει και από τους εφιάλτες που μας προκαλεί. Γιατί αν είναι να μας μείνουν αμανάτι, τότε να μας λείπει το βύσσινο. Θα περιμένουμε να βγει και το εμβόλιο για τους κορωνοϊοεφιάλτες και μετά να τα κάνουμε μαζί. Δεν μπορεί, όταν θα τα αγοράσουμε δύο μαζί,  θα μας γίνει μια καλύτερη τιμή. Εδώ γίνεται στις πίτσες, που φθηνές δεν τις λες!