Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΖΗΤΩ Η... ΝΑΡΚΩ-ΤΡΕΛΑ!


Όταν το πρωί διαβάζω τα ειδησεογραφικά sites πίνοντας τον καφέ μου, σε μια είδηση όπως η παραπάνω, όχι μόνο στέκομαι και τη διαβάζω, αλλά σίγουρα προβληματίζομαι πολύ. (Το screen shot το πήρα από το daynight.gr αλλά η είδηση σε πιο εκτεταμένη μορφή βρίσκεται στο protothema). Ούτε που το φανταζόμουν ότι ναρκωτικά και αντικαταθλιπτικά πήγαν σύννεφο την περίοδο της καραντίνας! Που βρέθηκαν όλες αυτές οι ποσότητες άραγε; Δεν ξέρω, αλλά τα βρήκαν και τα κατανάλωσαν! Πάντως εγώ δεν πήρα χαμπάρι κανέναν... μαστουρωμένο ή σαλταρισμένο. Ρε μήπως μας καροϊδεύουν; Και πριν προλάβω να πιω να δυό γουλιές από τον καφέ, η επόμενη είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές: 
Αν είχε παντρευτεί ο απ. Παύλος τη Μάρα Μεϊμαρίδη (η είδηση από το viralgossip) σίγουρα ή η Εκκλησία θα είχε στερηθεί την πολύτιμη προσφορά του, ή την χώρισε και κατέφυγε στην Εκκλησία για να βρει την ησυχία του! Θα μου πεις, για να κάνει τέτοιες δηλώσεις η φουκαριάρα, ή τα παίρνει τα χαπάκια με τις χούφτες, ή στην προσπάθεια για προβολή αμολάει σκοπίμως κοτσάνες και άνευ χαπακίων... 
Α, ρε καραντίνα, από τον κορωνοϊό πήγες να μας προστατέψεις κι από αλλού μας βρήκε το κακό! Την επόμενη φορά που θα μας τύχει καμιά καραντίνα, πρέπει τα ψυχιατρεία να είναι σε κατάσταση επιφυλακής. Η ναρκω-τρέλα είναι μεταδοτική και πολύ επικίνδυνη!!!