Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ...

Όταν στον κόσμο το αίμα κυλάει άφθονο και κυριαρχούν τα γεωστρατηγικά συμφέροντα, ειδήσεις σαν και αυτή που αλίευσα από το newsbomb (κλικ, εδώ), περνάνε στα ψιλά και δεν θα έπρεπε. Η επιστήμη κάνει προόδους, που μπορεί να εξελιχθούν για το όφελος των ανθρώπων, ή για επικίνδυνους σκοπούς... Και μόνο στο άκουσμα για μεταφορά αναμνήσεων, αν μη τι άλλο εντυπωσιάζεσαι. Προσωπικά, τρομάζω. Ειδικά όταν θα το επιχειρήσουν στον άνθρωπο. Αν δεν το έχουν κάνει ήδη και ασφαλώς δεν θα το ανακοινώσουν. 
Μπορεί οι επιστήμονες να ευελπιστούν ότι στο εγγύς μέλλον θα θεραπεύουν το αλτσχάιμερ ή το μετατραυματικό στρες, αλλά τι κακό θα μπορούσαν να κάνουν στον άνθρωπο με αυτές τις ανακαλύψεις; Δεν αναφέρουν αν έμειναν μόνο στη μεταφορά και όχι στην αλλοίωση των αναμνήσεων! Και κίνητρα για την όχι καλή χρήση της επιστήμης, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν από τους κρατούντες του μάταιου τούτου κόσμου...  

6 σχόλια:

 1. Για χοντρό παραμύθι μου κάνει... Μια ωραία πρωία, ξύπνησε ένα σαλιγκάρι και είπε στους επιστήμονες ότι θυμάται κάτι που δεν έζησε!!!
  Καλά, υπάρχει κάποιος άλλος επιστήμονας που να άκουσε τι είπε το σαλιγκάρι;;;
  Κωστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προφανώς δεν το έχουν με τις δικαιολογίες! Κάτι μαγειρεύουν...

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Σίγουρα θα κάνουν πειράματα με ανθρώπους και μοστράρουν την ιστορία με τα σαλιγκάρια για ξεκάρφωμα. Αυτό ου τους νοιάζει είναι να μας κάνουν ρομποτάκια για να μας ελενχουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι και ρομποτάκια. Για το καλό μας τα κάνουν τα πειράματα! :)

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Ζούμε την εποχή της παράνοιας! Δεν ξέρω που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.