Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

«ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΧΤΕΝΙΖΕΣΘΕ»

Το παρακάτω αρθράκι από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νo 156 (2/5/1968) λέει μια μεγάλη αλήθεια: νομίζουν οι νέες κοπέλες (από 9 έως 109 ετών!) ότι όλα τους πάνε και όλα τους επιτρέπονται επειδή είναι νέες (ή επειδή νομίζουν ότι ακόμη είναι νέες)! Κακώς, κάκιστα! Το καλοκαίρι μπήκε νωρίς νωρίς, και δυστυχώς οι «νέες» κοπέλες, και δη οι μοντέρνες (τρομάρα τους!) δεν θα σεβαστούν ούτε τον εαυτό τους, ούτε και εμάς τους υπόλοιπους που είτε από ευγένεια δεν γελάμε με τα χάλια τους, είτε αναγκαζόμαστε να τους πούμε και κανένα κοπλιμάν μη και τις στεναχωρήσουμε! 

Εν πάσει περιπτώσει, το αρθράκι δίνει συμβουλές περί χτενίσματος, το οποίο το συνδυάζει με το σχήμα του προσώπου. Για όσες λοιπόν δεν διαθέτουν μαγικό καθρέφτη που να τους λέει ότι τάχα είναι όμορφες ότι ώρα και να καθρεφτίζονται, αλλά τους δείχνει το πως πραγματικά είναι, καιρός να εναρμονίσουν το χτένισμα με το πρόσωπο που διαθέτουν. Εκτός βέβαια, αν έχουν λεφτά για πέταμα σε κομμωτήρια, όπου υπάρχουν έμπειρες κομμώτριες που δίνουν καλές συμβουλές επ' αυτού!     

2 σχόλια:

 1. Νομίζω ότι ο καθρέφτης είναι ο καλύτερος σύμβουλος για το πως πρέπει να χτενίζεσαι.Αρκεί να παραδεχτείς μερικά πράγματα. Το ότι πια δεν είσαι νέα και να προσαρμόζεσαι με την ηλικία σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μερικές δυσκολεύονται να παραδεχτούν το ότι τα νιάτα έφυγαν...

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.