Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

«Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ»

Η σημερινή ανάρτηση δεν έχει μόνο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Την φράση «Η κωμωδία ετελείωσε», την είπε ο λαός στους εθνικούς μειοδότες αριστεροδεξιοκεντρώους πολιτικάντηδες, που το παίζουν τάχα δημοκράτες (!) συν και την ηγεσία της ημετέρας Εκκλησίας, ειδικώς αναφέρομαι στον χέστη (δεν μπορούσα να βρω επιεικότερο χαρακτηρισμό) αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (για να μην πω προδότη), με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο (21/1/2018) στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία. Δυστυχώς χθες οι... δημοκράτες αριστεροί που μας κυβερνούν ομού μετά των δεξιών και κεντρώων της αντιπολίτευσης αποδοκίμασαν τον λαό στη Θεσσαλονίκη. Έβαλαν και άπαντα τα τηλεοπτικά κανάλια να μην καλύψουν το γεγονός, μιας και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, χρημάτων ένεκεν, αδιαφορούν για τη δημοκρατία... 

Από το POΜΑΝΤΣO Nο 1308 (26/3/1968) μαθαίνουμε από που προήλθε η γνωστή φράση, και καλό είναι να την χρησιμοποιήσουμε εμπράκτως στις προσεχείς εκλογές, όποτε είναι... σε όλους αυτούς τους αριστεροδεξιοκεντρώους μειοδότες επαγγελματίες πολιτικούς, που πάνω από την Ελλάδα και το λαό, βάζουν την τσέπη τους!

6 σχόλια:

 1. Η κωμωδία με αυτούς τους προδότες δεν τελείωσε αλλά συνεχίζεται!!! Με οδυνηρά για την πατρίδα αποτελέσματα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς... οι προδότες συνεχίζουν ακάθεκτοι!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Δυστυχώς, άλλο ένα δείγμα γραφής του αρχιεπισκόπου, μετά από αυτά του μαθήματος των Θρησκευτικών, των ταυτοτήτων, της - υποτίθεται - αγίας συνόδου της Κρήτης...! Σωστά τα λες και εσύ, σωστά και η "κρυφή ματιά".
  Κωστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η στάση του Ιερώνυμου δείχνει το μεγάλο έλλειμα που άφησε ο Χριστόδουλος!!!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Τελείωσε ή συνεχίζεται όσο ο λαός δεν τους στέλνει σπίτια τους...Ολους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμ, αφού εμείς επιμένουμε να τους ψηφίζουμε καλα να πάθουμε...

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.