Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΠΟΥΧΑΡΕΣ!

Για αρκετό καιρό είχα πληροφορηθεί από ορισμένους αναγνώστες, πως δεν μπορούσαν να διαβάσουν τις αναρτήσεις διότι έβλεπαν έναν βάτραχο να επαναλαμβάνεται στο κέντρο του blog. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβαινε με τους υπολογιστές των φίλων μου και δεν μπορούσα να έχω εικόνα της κατάστασης.  Έστω αργά, ανακάλυψα το τι φταίει. Ο παρακάτω βάτραχος,

δεν είναι παρά το λογότυπο του imageshack.us στο οποίο site ανέβαζα τις φωτογραφίες και οποιαδήποτε εικόνα στο blog. Το εν λόγῳ site λοιπόν, αποφάσισε (άνευ προειδοποιήσεως) να δείχνει το λογότυπό του αντί της εικόνας σε όποιον δεν είχε φτιάξει λογαριασμό σε αυτό! Έτσι, η εικόνα του κυρίως μέρους όπου μπαίνει το κείμενο της κάθε ανάρτησης, έδειχνε διαδοχικώς το λογότυπο με το βάτραχο! Με συνέπεια να είναι δυσανάγνωστες οι αναρτήσεις...
Ζητώ λοιπόν, την κατανόηση από τους αναγνώστες και τους επισκέπτες του blog. Το πρόβλημα διορθώθηκε αλλάζοντας site που φιλοξενεί τις ημεδαπές φωτογραφίες. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

******
Και αφού ξεμπέρδεψα με το βάτραχο, δεν έχω παρά να παρουσιάσω μια είδηση που δυστυχώς περνάει στα ψιλά! Το παρακάτω απόκομμα προέρχεται από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (24/10/12) και συγκεκριμένα από τη στήλη της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου:

Η μις τηλεχαλιά και τηλεκιλίμια Μοιραράκη, εκπέμπει στην Αλβανική τηλεόραση! Σιγά τ' αυγά θα μου πεις! Αμ, δε! Αυτό λέει περισσότερα απ' όσο δείχνει! Η αλβανική αγορά, έχει λεφτά για να αγοράζει χαλιά, τη στιγμή που η ελληνική συρρικνώνεται επικίνδυνα. Επιπλέον δε, πολλοί αλβανοί δουλεύουν εδώ και μεταφέρουν τα ευρώ στην χώρα τους. Δηλαδή, συμβάλλει η πάμφτωχη Ελλάδα την οικονομική ανάπτυξη της Αλβανίας! 
Εμ, όσοι προτίμησαν να δώσουν δουλειά στους φθηνότερους αλβανούς, δεν έβλεπαν ότι η αγορά στηρίζεται κυρίως στους Έλληνες. Τώρα οι Αλβανοί αγοράζουν τις... μπουχάρες, και οι Έλληνες δεν έχουν ούτε για σόμπα! Η οικονομική αφαίμαξη είναι ένα από τα «καλά» της μετανάστευσης... 

16 σχόλια:

 1. Μάλιστα. Διεθνή καριέρα η κυρία με τις μπουχάρες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμ, μόνο οι άνεργοι Έλληνες θα μεταναστεύουν; :)

   Διαγραφή
 2. Αντί να προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες, θέλαμε τα ξένα και τους λαθρομετανάστες με τα μαύρα λεφτά. Είδες η Αλβανία; Μετά τη Μοιραράκη να τους στείλουμε και τους υπόλοιπους τηλεπωλητές!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λες να πάνε και οι άλλοι; Να ησυχάσουμε από το τηλεμάρκετινγκ; Όσο για τα μαύρα λεφτά, καλά να πάθουμε!

   Διαγραφή
 3. Το να επεκταθεί μια ελληνική επιχείρηση και σε άλλες χώρες, δεν είναι κακό. Κατά τη γνώμη μου, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλές απ΄ αυτές έκλεισαν εντελώς στην Ελλάδα, για να ξανανοίξουν σε χώρες των Βαλκανίων.
  Ναι, είναι (πικρή) ειρωνεία να γίνεσαι τουρίστας στη χώρα σου.
  Καλή σου μέρα Apokalipsis.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλίμονο! Κακό δεν είναι βέβαια. Αλλά η Αλβανία αναπτύχθηκε κυρίως από το μαύρο χρήμα που έφυγε από την Ελλάδα... Ας ελπίσουμε ότι η Μοιραράκη θα... φέρει κέρδη από την αλβανική αγορά κάνοντας ένα comeback του πλούτου! :)

   Διαγραφή
 4. Και που έβρισκες Έλληνα να κάνει τις βαριές δουλειές Σταμάτη μου? Ρώταγες στο χωριό ποιός θα έρθει να σκάψει, να σκαλίσει, να φτιάξει την στέγη, να σοβατίσει ή οτιδήποτε άλλο και σου έδειχναν τους Αλβανούς.
  Τόσα χρόνια το ξέρουμε πως όλοι οι ξενόφερτοι βγάζουν εκτός χώρας το συνάλλαγμα, δεν το μάθαμε τώρα! Είκοσι χρόνια ανικοδομείται η Αλβανία με ζεστό χρήμα που βγαίνει από Ελλάδα και όχι δεν έχω κάτι με τους μετανάστες ... αλλά κανένας ποτέ δεν τους κυνήγησε για φορολογία ... όλα μαύρα στην τσέπη τους ... μεροκάματα των 40 ευρώ το λιγότερο.
  Λίγο αργά τα σκεφτόμαστε όλα.

  Καλό Σαββατοκύριακο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' αυτό φταίμε κι εμείς που μας ανέβηκε η μύτη και σνομπάραμε τις χειρονακτικές εργασίες. Αγνοώντας τα αρνητικά της μαύρης εργασίας από την εκμετάλλευση των μεταναστών. Ήρθε η ώρα να υποστούμε τις συνέπειες...
   Κάλιο αργά παρά ποτέ; Ο χρόνος θα δείξει...

   Καλό Σ/Κ και σε σένα

   Διαγραφή
 5. Δεν θα μας λείψει ιδιαίτερα η Μοιραράκη. Τα μαύρα ευρώ είναι το πρόβλημα. Πρέπει να βάλουμε επιτέλους μυαλό γιατί δεν αντέχουμε άλλη αφαίμαξη από τους μετανάστες και από αυτούς που τους εκμεταλλεύονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μυαλό; Που το πουλάνε αυτό; Μακάρι, αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος!

   Διαγραφή
 6. Ήταν καλά οργανωμένο το σχέδιο για την οικονομική αφαίμαξη της χώρας,τόσα χρόνια. Ίσως τώρα να είναι πολύ αργά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όντως. Για οργανωμένο σχέδιο μοιάζει. Ας ελπίσουμε ότι προλαβαίνουμε έστω και αργά.

   Διαγραφή
 7. Ας θυμηθούμε καλλίτερα ποιός τους έφερε. Αλλά μη μου πείτε το εκμεταλευτήκαμε κι εμείς. Τους πέρναμε στη δουλεία ή στο σπίτι με πολύ χαμηλότερο μεροκάματο από τους έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θελέστα και παθέστα, που λέει και η παροιμία! Αν δεν αλλάξουμε και τώρα μυαλά...

   Διαγραφή
 8. Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί φτάσαμε σε αυτά τα χάλια...
  Κωστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άμα είχαμε τα μυαλά στο κεφάλι μας, δεν θα βαράγαμε το κεφέλι μας στον τοίχο τώρα!!!

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.