Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Από τη μια ο κορωνοϊός, απ'την άλλη η προκλητική στάση της Τουρκίας για την Αγ. Σοφία, άφησε μια τόσο σπουδαία είδηση να περάσει στα ψιλά ενώ θα έπρεπε να είχε γίνει πάταγος! Η παραπάνω εικόνα προέρχεται από το e-radio.gr και καταρρίπτει έναν μύθο που διαδίδουν οι γυναίκες για το ανδρικό φύλλο, ότι τάχα οι άντρες το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το σεξ και ότι δεν είναι... φανατικοί της μονογαμίας!

Απεδήχθη λοιπόν, ότι οι γυναίκες είναι πολύ... σιγανοπαπαδιές! Μετά τον πρώτο χρόνο, βαριούνται, δεν έχουν διάθεση και τους μειώνεται η ερωτική επιθυμία. Τι λες ρε παιδί μου; Σοβαρά; Όταν δηλαδή μετά από πολύχρονη σχέση απαιτούν γάμο, γιατί το κάνουν αφού τους έχουν πέσει οι μπαταρίες; Για να μη χάσουν προφανώς το κορόιδο που έχει φράγκα ή σίγουρη δουλειά στο δημόσιο... Και τι έπεται; Η απιστία... Και προφανώς στο σπορ της απιστίας είναι πρωταθλήτριες και το κρύβουν πολύ καλά. Γι' αυτό πονηρά κόλλησαν αυτήν τη ρετσινιά στους άντρες!

Αφού λοιπόν η επιστήμη φανέρωσε ότι η μονογαμία δεν είναι το φόρτε των γυναικών, δεν έχει παρά να βάλουμε μυαλό (ημείς οι άνδρες) και να μην υποκύπτουμε σε δεσμέυσεις, χαλκάδες και κουλούρες. Να βαριόμαστε εμείς πρώτοι και εμείς να κουνάμε πρώτοι το μαντήλι. Θα κάνουν ότι τάχα στεναχωριούνται για κανά δυό μέρες και μετά άνετα θα βρουν κάποιον άλλο. Εξάλλου οι γυναίκες ότι ώρα θέλουν βρίσκουν άντρες. Απλά κλαίγονται γιατί δεν βρίσκουν πλούσιους...