Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

«Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ»

Γιορτές πλησιάζουν, και η γυναικεία ματαιοδοξία κορυφώνεται για όσες θέλουν να δείχνουν όμορφες στις εορταστικές τους βόλτες. Αντί λοιπόν να πετάτε λεφτά σε κομπιναδόρικα ινστιτούτα ομορφιάς για να κάνετε «θεραπείες» της συμφοράς από δήθεν εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, αντί να σπαταλάτε αβέρτα τις οικονομίες σας σε κάθε είδους καλλυντικά που με έξυπνο τρόπο πασάρει το επώνυμο καλλυντικάδικο που ψωνίζετε, μπορείτε από τα πριν, να κάνετε αυτό που συμβουλεύει το παρακάτω απόκομμα από τη ΒΕΝTEΤΑ Νo 293 (17/12/1970). Αφού καταλάβετε ότι σώνει και καλά είστε άσχημες (!) και πρέπει οπωσδήποτε να γίνετε όμορφες (έστω κι αν είστε) να μελετήσετε τη φάτσα σας καλά στον καθρέφτη, και να βρείτε τι καλό έχετε για να το υπερτονίσετε εν αντιθέσῃ με τα λιγότερο καλά... Βέβαια, αυτά όσον αφορούν την βιτρίνα. Για το εσωτερικό, δηλαδή την προσωπικότητα, δεν γίνεται λόγος. Εκεί βέβαια, θέλει δουλειά και όχι πασάλειμμα! 
Μη χάνετε καιρό, γιατί τα Χριστούγεννα ήδη έφτασαν! Για να μην πω, ίσα που θα προλάβετε την πρωτοχρονιά! :)  

Σ' ένα συμφωνώ με το απόκομμα, και είναι ο λόγος που το βάζω. Ότι δεν υπάρχουν άσχημες κοπέλες. Άσχημες γίνονται από τον χαρακτήρα τους...

4 σχόλια:

 1. Ενδιαφέρον άρθρο.
  Πάντως και τα καλλυντικά χρειάζονται όπως και οι αισθητικοί.
  Ακόμα και στις όμορφες.
  Εσείς για να ασχοληθείτε με μια γυναίκα, με τον εσωτερικό της κόσμο πρέπει να σας αρέσει πρώτα το περιτύλιγμα...αλλιώς δεν μπαίνετε στον κόπο.

  Φιλάκια:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Α, η ωραία γυναίκα είναι σαν το καλό βαρελίσιο κρασί. Που δεν έχει μεν ετικέτα και περιτύλιγμα, αλλά έχει γεύση και άρωμα! (δικό μου ρητό!) Τα περί καλλυντικών είναι κόλπο του εμπορίου για να δημιουργεί ανάγκες ώστε να πουλά!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Για σας τους άντρες όλα τα έχετε εύκολα. Και σας νοιάζει πιο πολύ εσάς η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι έξυπνοι και σωστοί κοιτούν προς τα έσω... οι μάζα κοιτά μόνο έξωθεν... Διαλέγεις και παίρνεις!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.