Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013

ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ! ΤΕΛΟΣ... (;)

Βλέποντας τα καράβια να αναχωρούν, πάντα αναχωρεί και η φαντασία μου μαζί τους. Ειδικά όταν οι διακοπές έγιναν όνειρο θερινής νυχτός... Επίσης παρατηρώντας τα, μου θυμίζουν έντονα την κούραση που έχω τον τελευταίο καιρό.
 
Μαζεύτηκαν πολλά στα οποία πρέπει να εστιάσω την προσοχή μου και δυστυχώς δεν περισσεύει φαιά ουσία για το ταξίδι της Αποκαλύψεως του 999. Θα μπορούσα να βάλω μια ανακοίνωση πως το ιστιολογείν τέλος, αλλά...
Γίνεται χωρίς ένα «αλλά»; Δεν γίνεται! Κάποια στιγμή ελπίζω πως θα επιστρέψω δριμύτερος με νέες ιδέες. Προς ώρας όμως κράτει οι μηχανές! Άμεση συντήρηση... 
Τοκετός δίχως κυοφορία δεν γίνεται. Αυτό συμβαίνει και με τις ιδέες. Καιρός λοιπόν για ανασυγκρότηση σκέψης, ξεκούραση, διάβασμα, πνευματική χαλάρωση. Μόνο έτσι θα δημιουργηθεί το «καύσιμο» της φαιάς ουσίας για να κινηθεί το πλοίο της Αποκαλύψεως του 999.
- Δηλαδή το κλείνεις για διακοπές;
- Καλώς το alter ego! Περίπου.
- Τι σημαίνει το περίπου;
- Απλά θα αραιώσω τις αναρτήσεις. 
- Ααα.Και 'γω που νόμιζα ότι θα πας διακοπές...
- Που τέτοια τύχη! Απλά η κούραση δεν μου αφήνει περιθώρια.
- Και πόσες αναρτήσεις λες να βάζεις; 
- Μία ή δύο την εβδομάδα.
- Άρα δεν κάνεις τότε κράτει τις μηχανές. 
- Και τι κάνω; 
- Πρόσω ημιταχώς! 
- Χμ... Σαν να μην έχεις κι άδικο...
- Καλή ξεκούραση! 
- Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να λες!

10 σχόλια:

 1. Εμείς, πάντως, θα σε επισκεπτόμαστε! Αξίζει να διαβάζουμε μαζί με τις καινούριες και τις παλαιότερες σκέψεις σου, που δίνουν τροφή στο μυαλό.
  Κωστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω ήδη γράψει πάρα πολλά. Ίσως στο μέλλον ξανασχοληθώ. Προς ώρας όμως... ξεκούραση!!!

   Διαγραφή
 2. To alter ego σου είναι συμπαθητικό!
  Καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με ακολουθεί όπου κι αν πάω! :)
   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση που και που. Να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα βρεις και πάλι εμπνεύσεις. Κι αφού θα ασχοληθείς με τον κήπο σου σου, περιμένω φωτογραφίες από την καινούργια διακόσμηση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ίσως να ξανάρθουν οι εμπνεύσεις. Κάτσε να τελειώσω με τον κήπο και τις τριανταφυλλιές... έχω και να τελειώσω και κάποια βιβλία που έχω αρχίσει... Φωτογραφίες όμως δεν θα βάλω. Έλα να τον δεις μόνη σου τον κήπο! :))

   Διαγραφή
 4. Θα θελα να ξερα τι φτιάχνεις στις τριανταφυλλιές σου. Ελπίζω όταν ξαναπάμε για μπάνιο να μην σταματάς για φωτογράφηση!!! Καλή ξεκούραση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άλλη φωτογράφηση δεν έχει, μη φοβάσαι. Έλα στον κήπο να μάθεις κηπουρική! Αγόρασα κι άλλες τριανταφυλλιές και αλλάζω τη διάταξη. Εδώ είσαι και θα δεις!!!

   Διαγραφή
 5. Τουλάχιστον αποφάσισες να μην το κλείσεις όπως την άλλη φορά. Θα 'ρθει ξανά ο καιρός και θα μπλογκάρεις. Για την ώρα να κάνουμε τα μπανάκια μας πριν ξαναρχίσει το σχολείο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όντως. Την άλλη φορά πριν 3 χρόνια ήταν διαφορετικά. Τώρα το αφήνω. Ίσως να ξανασχοληθώ. Μπανάκια και πάλι μπανάκια τώρα.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.