Το νέον έτος μπήκε, και μετά τας εορτάς, τι έπεται; Η δίαιτα! Βέβαια, λίγοι σπεύδουν να κάνουν συστηματική και αυστηρή διατροφή, οπότε σήμερα μια νοστιμότατη συνταγή, μακριά από τα κρέατα και τα γλυκά της περιόδου που έφυγε. Ψάρι φέτα τηγανιτό με σάλτσα κρασάτη, η παρακάτω συνταγή από την Βεντέτα Νο 247 (25/1/1970). Σε όσους αρέσουν τα ψάρια, θα τη λατρέψουν, ενώ όσοι δεν τα πάνε καλά με τα τηγανιτά (όχι λόγῳ υγείας) καιρός να αλλάξουν γνώμη!