Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ!

Ετοίμασα την εικόνα για το facebοοk, εντούτοις προτίμησα να τη βάλω εδώ, για να πω ολίγα πραγματάκια για το χθεσινό συλλαλητήριο στο οποίο πήγα, όπως και πέρσι, όπως και το 1992 για τη Μακεδονία. Δεν θα σταθώ στο πόσοι τελικώς ήταν. Πάντα η κάθε πλευρά θα λέει τα δικά της. 

Θα σταθώ σε δύο γεγονότα: 
Η «αριστερή» κυβέρνηση, όπου τα περισσότερα μέλη της αυτοαποκαλούνται κομμουνιστές (το κατά πόσο είναι, είναι μια άλλη ιστορία), υιοθέτησε αβίαστα πρακτικές και μεθόδους των προηγούμενων κυβερνήσεων τις οποίες καταδίκαζε όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Παρακρατικοί, κουκουλοφόροι, στημένος πετροπόλεμος, χημικά κλπ, κλπ. Αυτή η κίνηση του Τσίπρα, (αυτός κυβερνά, αυτός ευθύνεται), δείχνει πόσο πολύ τον πονάει που ο κόσμος δεν αρκέστηκε στο να διαμαρτύρεται για την εθνική προδοσία του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, στο ίντερνετ από τον καναπέ.

Έβαλε τους γνωστούς «δημοσιογράφους» - παπαγαλάκια να φοβήσουν τους πολίτες, είτε βαφτίζοντάς τους εκ προοιμίου φασίστες, είτε προαναγγέλοντας τα επεισόδια που έλαβαν χώρα! Γνωστός μάλιστα «δημοσιογράφος» και φασιστολάγνος που πουλάει κομμουνισμό από το ραδιόφωνο, έδωσε ρετιτάλ εκφοβισμού... (δεν του κάνω διαφήμιση, είναι γνωστός για τη φασιστική συμπεριφορά του άλλωστε). 

«Κύριε» Τσίπρα, θα σου θυμίσω κάτι που έλεγε ο μακαρίτης ο Τζίμης ο Πανούσης: Ο φασιμός δεν είναι ιδεολογία, αλλά νοοτροπία! Και εσύ διαθέτει άφθονη τέτοια νοοτροπία. Κι αν νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις τα κέφια των αφεντικών σου των Αμερικάνων, πουλώντας όσο όσο την Ελλάδα, τότε να θυμάσαι ότι απέναντιί σου θα βρεις μεγαλύτερο σθένος και πείσμα απ' όσο είδες (που δεν είδες γιατί ήσουν κρυμένος από το φόβο σου) στο συλλαλητήριο. 

Υ.Γ.  Που κατάντησε η Αριστερά: Εκεί που μια ζωή φώναζε εναντίον των Αμερικάνων, να γίνει πιο αμερικανόδουλη και από την αμερικανοκινούμενη Δεξιά! Καλά λένε κάποιοι ότι όλοι το ίδιο είναι άπαξ και βάλουν το δάχτυλο στο μέλι!