Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...!

Μετά τις νέες δηλώσεις του τιτανομέγιστου αρχιυπουργαρά Παιδείας όλων των εποχών, «κυρίου» Φίλη για τις ώρες που διδάσκονται τα αρχαία και τα νέα ελληνικά στην Α' γυμνασίου, δεν έχει παρά να θαυμάσει κανείς με ρίγη συγκινήσεως το τι σημαίνει η παιδεία για την Αριστερά*! Παρά φύσιν λοιπόν οι 3 ώρες των αρχαίων και οι 2 ώρες των νέων! Μη και κουραστούν τα καημένα τα παιδιά... που κοπιάζουν από το πολύ facebook... Ας τα απλουστεύσουν εισάγοντας αντί αρχαίου κειμένου, τα γκρίκλις και να τα περιορίσουν με σκοπό την κατάργηση... 

Εύγε λοιπόν στον διεθνούς φήμης ιστορικό (μην ξεχνούμε κι αυτήν του την ιδιότητα, μιας και είναι ο μόνος πλην των τούρκων που αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων), που είπε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους! Βέβαια, δεν τα είπε κι όλα, μιας και η κοινωνία δεν είναι έτοιμη ακόμη να δεχτεί την προχωρημένη πρόοδο και στην παιδεία. Διότι όλα τα μαθήματα στα σχολεία, παρά φύσιν διδάσκονται, εκτός όσα θα κάνουν λόγο για το τι καλή είναι η αριστερά, το γιατί δεν πρέπει να αγαπάμε την πατρίδα μας, το ότι η σεξοδιαστροφή είναι φυσική μας επιλογή κλπ, κλπ! Το ότι τρώει σαν γουρούνι ο Φίλης και το λίπος του έχει πειράξει τον εγκέφαλο είναι ωστόσο κατά φύσιν... Οπωσδήποτε, από τις πιο πετυχημένες επιλογές του Τσίπρα (άλλος τιτανομέγιστος κι αυτός) η υπουργοποίηση του Φίλη...

Υ.Γ. Εντέλει όπως πάει, θα δικαιωθεί ο γάιδαρος που είχε μυριστεί το τι παίζεται στην παιδεία (στην ιστορία «Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ... ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ!»)
Υ.Γ. 2 Πέραν της πλάκας, ο Φίλης δεν κάνει τυχαία τέτοιες δηλώσεις. Ευρύτερος στόχος των ξένων που μας κυβερνούν, είναι η αποδόμηση της παιδείας ώστε να γίνουμε ακόμη ευκολότερα ραγιάδες των ευρωπαίων... Κι ο Φίλης εξυπηρετεί καταφανέστατα τα ξένα συμφέροντα!

*Εδώ νοείται η Συριζοαριστερά! Μιας και εν Ελλάδι το κάθε κόκκινο κόμμα έχει τη δική του αντίληψη περί αριστεράς!  

6 σχόλια:

 1. χα,χα,χα!!! Ο Φίλης από το πολύ λίπος έχει καταντήσει ένα βόδι και μισό!!! Τις μαλακίες που αμολάει ή του ξεφεύγουν ή τις λέει σκόπιμα. Πάντως δεν κάνει για υπουργός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είτε σκόπιμα είτε του ξεφεύγουν, τις λέει και αυτό είναι το κακό. Κάνει για υπουργός της συμφοράς!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 2. Ο Φίλης να πάει καλύτερα να μείνει στην πατρίδα του την Τουρκία να ησυχάσουμε κι εμείς από αυτό το παχύδερμο και να ησυχάσει κι αυτός από εμάς! Νισάφι πια με ότι κοτσάνες αμολάει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζεις ότι τον θέλουν στην Τουρκία; Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς, λέει η σοφή ρήση.

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή
 3. Για μια ακόμα φορά θα γίνουν δοκιμές στην "Παιδεία" στις πλάτες των παιδιών μας!
  Κάθε γενιά πληρώνει τις αμαρτίες του κάθε ανεγκέφαλου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνει ο κάλφας να κουρεύει, λέει μια παροιμία. Το κακό είναι ότι όσο και να προσπαθούν δεν καταφέρνουν καμιά ουσιαστική αλλαγή! Ανεγγεφαλίτιδα φταίει; συμφέροντα; Ο νοών νοείτω!

   Καλά να περνάς.

   Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.