Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Λίγες μέρες πριν την Κοίμηση της Θεοτόκου, και οι περισσότεροι σκέφτονται να αποδράσουν για λίγη ξεκούραση. Οι δε νοικοκυρές έχουν να σκεφτούν και για το εορταστικό τραπέζι. Η παρακάτω συνταγή από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 327 (12/8/1971), απευθύνεται σε όσες/-ους μαγειρέψουν ψάρι ανήμερα της Παναγίας, (ή όποτε το μαγειρέψουν) και θέλουν να το συνοδέψουν με μαγιονέζα. Προσωπικά την τρώω τη μαζιονέζα σε άλλα φαγητά, αλλά θα ασχοληθώ κάποια στιγμή μαζί της, για να δω τη διαφορά από τις έτοιμες.

6 σχόλια:

  1. Τη λατρεύω ...αλλά την αποφεύγω ( πάχος γαρ)!
    Και τα σκευάσματα light είναι λίγο πολύ απάτη!
    Καλή φαίνεται η σπιτική συνταγή! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λίγη ποσότητα δεν παχαίνει. Μια στο τόσο φάε λίγη. Κι όσο για τα light, δεν υπάρχει κάποιος φορέας που να πιστοποιεί το κατά πόσο είναι διαίτης. Ο παραγωγός γράφει ότι θέλει. Εγώ δεν τα πολυεμπιστεύομαι για όσα διαιτητικά λέει η ετικέτα τους.

      Καλά να περνάς.

      Διαγραφή
  2. Να πάω για ψάρεμα δηλαδή;..... :P
    Μαγιονέζα; Μεγάλος μπελάς.....
    Οι παλιές νοικοκυρές έφτιαχναν....σήμερα.......

    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψάρεμα; Μάλλον στο ιχθυοπωλείο καλύτερα! Η σπιτική πάντως, είναι καλύτερη από την ετοιματζίδικη!

      Καλά να περνάς.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή παρόλο που δεν θα φάμε ψάρι ανήμερα. Θα την έχω στα υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μόνο για το ψάρι η μαγιονέζα. Φτιάξε την όποτε μπορέσεις.

      Καλά να περνάς

      Διαγραφή

Το σχόλιό σου, αν δεν χλευάζει και δεν υβρίζει, είναι επιθυμητό και ευπρόσδεκτο.