Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ..!

Τι ερεθίζει πιο πολύ την ανθρώπινη περιέργεια σε ότι αφορά το μέλλον; Το αν θα λυθεί ποτέ το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη, το αν η Ελλάδα θα ξεχρεώσει ποτέ το εξωτερικό χρέος της, ή το πότε θα γίνει (επιτέλους) το τέλος του κόσμου; Προφανώς το τρίτο! Που δυστυχώς, παρότι κατά καιρούς, προβλέπουν κάμποσοι να πλησιάζει, εντούτοις το σκασμένο δεν λέει να έρθει για να ησυχάσουμε! Ειδικά οι μη έχοντες της ολοένα αυξανόμενης φτωχολογιάς...

Οι παραπάνω εικόνες προέρχονται από την πιο πρόσφατη προφητεία για το τέλος του κόσμου, από το Newsbomb.gr. Κατ' αυτήν την προφητεία, σε 2 μέρες από σήμερα (21/09) ξεκινά το τέλος, το οποίο θα διαρκέσει 7 έτη, στα οποία θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος που θα μας κάνει να υποφέρουμε. Λες και δεν μας έφταναν ο Σόιμπλε και οι ημεδαποί πολιτικάντηδες! Μάλλον θα ιδρώσει πολύ για να τα καταφέρει γιατί ήδη έχουμε πάρει το κολάι από τη γερμανική λιτότητα!

Αν κάπου θέλω να σταθώ, δεν είναι στο να προειδοποιήσω να τακτοποιήσετε τα χρέη σας εγκαίρως, μιας και πρακτικά μένει μόνο η Παρασκευή, αφού το Σ/Κ δεν δουλεύουν οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες. Ούτως ή άλλως εδώ και αρκετό καιρό, ισχύει η φράση του Λουκιανού «οὐκ ἀν λάβοις παρά τοῦ μή ἔχοντος»! Θα σταθώ σε αυτό που λέει η προφητεία περί της εμφανίσεως της ηλιόλουστης γυναίκας, με στέμμα 12 αστέρων με το φεγγάρι στα πόδια της. 

Η Αποκάλυψη του Ιωάννου αναφέρει αυτήν τη γυναίκα στο κεφ. 12, 1 δίχως όμως να μας λέει και την ημερομηνία κατά την οποία θα εμφανιστεί. Μας λέει το κείμενο ότι είναι έγκυος και ότι θα επιδιώξει ένας πύρινος δράκος, ο Σατανάς, με 7 κεφάλια με διαδήματα και 10 κέρατα να της κατασπαράξει το παιδί. Ανεπιτυχώς όμως, μιας και το παιδί θα ποιμάνει τα έθνη και θα αρπαχθεί από το Θεό προς το θρόνο του. 

Η γυναίκα αυτή, (πολύ περιληπτικά) συμβολίζει τον εκλεκτό λαό του Θεού μέσα στους αιώνες: Το έθνος Ισραήλ κατά την περίοδο της Παλαιάς Διαθήκης και την αληθινή Εκκλησία κατά την περίοδο της Καινής Διαθήκης. Ο υιός είναι ο Μεσσίας και ιδρυτής της Εκκλησίας, ο Ιησούς Χριστός. Το πότε θα λάβουν χώρα τα όσα αναφέρονται στην Αποκάλυψη, και πως ακριβώς θα γίνουν μιας και πολλά μας δίνονται μέσα από συμβολικές παραστάσεις και εικόνες, δεν το γνωρίζουμε. Σε αυτό ο Χριστός είναι κατηγορηματικός:   «Όσον αφορά όμως την ημέρα εκείνη ή την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό ούτε ο Υιός παρά μόνο ο Πατέρας.» (Μαρκ. 13, 32 δες και Ματθ. 24, 36) Όχι ότι ως Θεός δεν γνωρίζει, αλλά δεν θέλει να πει και δεν πρέπει να το ξέρουν οι άνθρωποι. Συνεπώς, το πότε θα έρθει το τέλος, δεν θα το βρούμε πουθενά να αναφέρεται στα προφητικά ιερά κείμενα, είτε άμεσα, είτε έμμεσα.

Αυτά τα πολύ λίγα, για την εν λόγῳ προφητεία, που αν όντως είναι αληθινή, θα έπεφτε Δευτέρα για να μη μας χαλάσει το Σ/Κ! Ήδη μου διέκοψε την πνευματική μου ανάπαυλα και η ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό από τας διακοπάς μου θα μεταφερθεί την ερχόμενη εβδομάδα. 

Υ.Γ. Εγώ δεν είμαι προφήτης, αλλά το μόνο τέλος που θα έρθει λίαν συντόμως, δεν είναι του κόσμου, αλλά των τελών κυκλοφορίας, που πληρώνουμε ετησίως οι κάτοχοι αυτοκινήτου...