Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΤΑΣΗ!!!

Επιτέλους! Έγινε η ανακάλυψη του αιώνα! Ο αέρας κοπανιστός, όχι μόνο είναι... υπαρκτός, αλλά χορταίνει και την κοιλιά! Η παραπάνω είδηση (η φωτό προέρχεται από το cnn.gr) είναι η απόδειξη που όλοι (οι φτωχοί) περιμέναμε! Ένα ζευγάρι στην Αμερική, ζει χωρίς να τρώει! Όχι, δεν κάνει δίαιτα. Απλώς, «αρκεί να είναι συνδεδεμένοι με... την ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα πράγματα και μέσω της αναπνοής»! Δεν διευκρινίζει βέβαια, αν συμπεριλαμβάνεται σ' αυτήν την ενέργεια το ηλεκτρικό ρεύμα... Ωστόσο, τρώνε εβδομαδιαίως 3 με 4 φορές το πολύ! Ουάου!

Με αυτά τα απίθανα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εύκολα θα πει κανείς ότι έχουμε επί τάπητος τη λύση για τη διατροφή του παγκόσμιου πληθυσμού! Απλά θα το ρίξουμε στον... αέρα! Εκτός λοιπόν από λόγια του αέρα, έχουμε και την αντίστοιχη διατροφή! Δεν μας λέει πάντως η είδηση αν και κατά πόσο παχαίνει ο αέρας, ώστε να προσέξουμε να μην το παρακάνουμε! Άσε που αν τρως πολύ κανονικό φαγητό, αφοδεύεις αντιστοίχως. Οπότε αν τρως αέρα, τι θα κάνεις; Θα έχεις μόνιμα ανοιχτά τα παράθυρα γιατί ο... αερισμός θα πηγαίνει σύννεφο!

Το θέμα είναι ότι αν προσπαθήσουμε να πάρουμε στα σοβαρά τέτοιες παλαβομάρες,  δεν αποκλείεται να δούμε τις εταιρείες τροφίμων, για να μην πληγούν οικονομικά, να αρχίσουν να πωλούν συσκευασμένο αέρα κοπανιστό, εμπλουτισμένο με διάφορες γεύσεις και θρεπτικά συστατικά! Το σίγουρο είναι ένα: Είναι ότι πρέπει να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι (επισήμως πάντως μπήκε χθες) με τέτοιες ανάλαφρες ειδήσεις, παρά με τα μύρια όσα κακά ταλαιπωρούν τον πλανήτη και τον τόπο μας. Καλό καλοκαίρι να έχουμε... αέρινο...!