Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΠΑΙΞΙΜΟ ΓΙΑ... ΑΠΟΔΟΣΗ!

Εντέλει, τα καλά νέα μόνο από τους επιστήμονες μπορούμε να τα περιμένουμε! Διότι πως μπορεί κανείς να αποδώσει καλύτερα στη δουλειά του, άμα έχει δουλειά και δεν θέλει να την χάσει; Ούτε καλύτερος ύπνος, ούτε καλύτερη διατροφή, ούτε βιταμίνες, ούτε τίποτα από τις γνωστές μεθόδους! Απλώς αντί για τσιγάρο με καφέ και τοστ στο διάλλειμμα, δεν έχει παρά να αυνανιστεί! 

Η είδηση από το athens voice (απ' όπου και το άνωθεν screenshot) δεν αντέχει κριτικής. Όμως εξηγεί το γιατί σε πολλές ημέτερες δημόσιες υπηρεσίες, οι δημόσιοι υπάλληλοι μας, δεν είναι επαρκώς αποδοτικοί: Δίοτι αρκούνται μόνο στο να τα ξύνουν για να περάσει η ώρα και δεν προχωρούν στο... τίκι τάκα, τίκα τάκα! Εμ! Άσε που από τους πολλούς καφέδες στα πολλά διαλλείμματα, κάμποσοι υποφέρουν με το στομάχι τους, επιβαρύνοντας το ασφαλιστικό ταμείο τους! 

Και αν υπάρξει κάποιο θετικό από αυτήν την πολύ σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη, είναι να δωθούν διαλλείμματα σε αρκετές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα, όπου το διάλλειμμα ισχύει στη θεωρία...

Α! Και μην αναρωτιέστε γιατί οι επιστήμονες έμειναν μόνο στον αυνανισμό και δεν προχώρησαν πιο πέρα (ναι, εννοώ το μαμήσι!). Αυτό το νιώθουν καθημερινώς οι εργαζόμενοι από τα αφεντικά τους στον ιδιωτικό τομέα, ενώ στο δημόσιο οι περισσότεροι μαμιούνται στη βαρεμάρα και οι λιγότεροι (οι έχοντες φιλότιμο) στη δουλειά! 

ΥΓ. Αν στη Βρετανία ο Μάης είναι ο μήνας αυνανισμού, στην Ελλάδα είναι όλοι οι μήνες...!