Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΕΡΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΗΣ... ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ!

Δυστυχώς η τεχνολογία ήρθε και στη γειτονιά μου. Ορθότερα, τα κακό και επιβλαβές της πρόσωπο! Προχθές λοιπόν, πληροφορήθηκα ότι πολύ κοντά στο σπίτι μου, στην οδό Δεμερτζή (Κερατσίνι), έχει εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας. Κεκαλυμμένη βεβαίως. Απ' ότι μου είπαν, είναι της Wind. Όποιας εταιρείας και να 'ναι, ζημιά στην υγεία των κατοίκων κάνει και μάλιστα σοβαρή. Δεν ξέρω αν εγκαταστάθηκε νόμιμα, εξάλλου το νόμιμο κατάντησε να μην είναι ταυτοχρόνως και ηθικό! Αυτό που ξέρω είναι, ότι πρέπει να πάρει πόδι, άμεσα. 

Το παραπάνω έντυπο το δανείστηκα από την κυρία που μάζευε υπογραφές για να το θέσει στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο φέρει και αριθμό πρωτοκόλλου. Το αναρτώ, για να δημοσιοποιηθεί λίγο περισσότερο, (όχι ότι το παρόν blog έχει μεγάλη επισκεψιμότητα), ώστε να μην νομίζουν οι αναίσθητοι που την έβαλαν, ότι κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Δυστυχώς, δεν κατόρθωσα να φωτογραφήσω την κεραία, αλλά κάπως φαίνεται στην ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ο ναός που διακρίνεται, για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή, είναι η Αγία Βαρβάρα. 

Ελπίζω ότι ο δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας θα ευαισθητοποιηθεί και θα πράξει τα δέοντα προς απομάκρυνση της κεραίας. Πάντως, καλό θα ήταν να ξέρουμε ότι η τεχνολογία όσο καλή και να είναι, δεν πρέπει να απειλεί την υγεία κανενός. Χωρίς κινητό ζούμε, χωρίς υγεία... όχι! Αν και μεταξύ μας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν τέτοιο εθισμό με το κινητό τους που δεν θά είχαν αντίρρηση να κάνουν εκπτώσεις στην υγεία των άλλων!