Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ!!!

Το περιβόητο debate έγινε. Και όλοι είδαμε και ακούσαμε ότι είπαν οι ημέτεροι πολιτικάντηδες αρχηγοί. Όμως, αυτό που μετέδωσε η ΕΡΤ ήταν μια στημένη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη! Ναι, ναι, καιρός να αποκαλύψω ότι άλλα ερωτήθηκαν και άλλα απαντήθηκαν απ' ότι είχαν συμφωνηθεί μεταξύ κομμάτων και δημοσιογράφων! Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις ήταν όλες προσχεδιασμένες και μαγνητοσκοπήθηκε η πρόβα τζενεράλε ώστε άμα πάει κάτι στραβά, από τεχνικής απόψεως, να μεταδοθεί αυτή η μαγνητοσκόπηση. Όπως και έγινε, διότι... κάποιος είχε ρίξει κάτι στο νερό των παρευρισκόντων και κάποια στιγμή άρχισαν όλοι να λένε αλήθειες!!! Ναι, αντί να λένε ότι ήταν προγραμματισμένο να πουν, λέγανε τα... σωστά! Τελευταία στιγμή το πήρε χαμπάρι ο σκηνοθέτης και έσωσε την κατάσταση, μεταδίδοντας τη μαγνητοσκοπημένη πρόβα! 

Το μαγνητοφωνάκι της Αποκαλύψεως του 999, ετοιμοπόλεμο όπως πάντα και με γεμάτες μπαταρίες αυτή τη φορά, ήταν εκεί και κατέγραψε το τι ειπώθηκε, αλλά μας το κρύψανε για να μη μάθουμε την αλήθεια! 

- Τρέμη: Κύριε Τσίπρα, τι θα κάνεις με τους λαθρομετανάστες; 
- Τσίπρας: Ποιούς λαθρομετανάστες; Α, εννοείς τους τουρίστες που έρχονται από τα παραλία της Τουρκίας; Ε, τι να κάνω; Εγώ τους έφερα; Κοίτα να μου κάνεις πιο αβανταδόρικες ερωτήσεις γιατί θα το κλείσω το Mega άμα δεν τσεπώσω τη σχετική μίζα!
- Σρόιτερ: Κύριε Μεϊμαράκη, άμα βγει το κόμμα σας, θα κοιτάξει να κάνει κάτι για τους Έλληνες ή θα κοιτάξει να καλύψει τα όσα η ΝΔ έκλεβε τόσα χρόνια; 
- Μεϊμαράκης: Εννοείται ότι θα καλύψω τα κλεμμένα! Για μαλάκα με πέρασες να κοιτάξω τους Έλληνες; Κοιτά τι ρωτάει ο άνθρωπος!
- Ζαχαρέα: Κύριε Λαφαζάνη, άμα πάμε στη δραχμή, τα λεφτά σου θα τα κάνεις δραχμές; 
- Λαφαζάνης: Δεν σφάξανε! Μοιάζω με κορόιδο; Εγώ τις οικονομίες μου θα τις έχω βγάλει πρώτα στο εξωτερικό σε ευρώ. Χασούρα θα έχουν τα κορόιδα που θα με ψηφίσουν, όχι εγώ! Αν είναι δυνατόν!
- Χούκλη: Κύριε Κουτσούμπα, τι θα κάνει το ΚΚΕ άμα βγει στην κυβέρνηση; Θα καταργήσει το μνημόνιο; 
- Κουτσούμπας: Δεν μας συμφέρει να βγούμε από το μνημόνιο γιατί θα χάσουμε την κρατική επιδότηση! Οπότε και θα αρνηθούμε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης! Μια χαρά καλοπερνάμε στην αντιπολίτευση ξεκοκκαλίζοντας την επιδότηση από τον κρατικό κορβανά! Κάνουμε αραιά και που καμιά πορεία, για τα κορόιδα που μας ψηφίζουν και πολύ μας είναι!
- Γιομπαζολιάς: Κυρία Γενηματά με ποιον θα συνεργαστείς μετά τις εκλογές; 
- Γενηματά: Με όποιον μου τα σκάσεις χοντρά! Και μαύρα χωρίς απόδειξη! Αυτό μου έλειπε, να έχω να πληρώνω την εφορία! Επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα... εντιμότητας και διαφάνειας!
- Σρόιτερ: Κύριε Καμμένε, πριν τι εκλογές μας το έπαιζες αντιμνημονιακός και μετά μας φόρεσες κι άλλο μνημόνιο! Από μικρός σου άρεσαν οι κωλοτούμπες; 
- Καμμένος: Σιγά μωρέ την κωλοτούμπα! Και ο Σαμαράς πριν γίνει πρωθυπουργός, έκανε τον αντιμνημονιακό. Όταν είναι για τη μάσα, είτε είσαι μνημονιακός είτε όχι... προηγείται η μάσα! 
- Χούκλη: Κύριε Θεοδωράκη το Ποτάμι υποστηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις; 
- Θεοδωράκης: Θα αστειεύεσαι βέβαια! Υποστηρίζω μόνο τους μεγαλοεπιχειρηματίες γιατί αυτοί έχουν λεφτά! Από που θα 'κονομἠσω; Από τα φτωχαδάκια;

Και κάπου εδώ ακούγεται το «στοπ» από το σκηνοθέτη... και δεν ακούσαμε τα όσα θα έπρεπε να ακούσουμε...! Ευτυχώς που το μαγνητοφωνάκι ήταν εκεί... Και για την επόμενη μονομαχία, το debate μεταξύ Τσιπρα - Μεϊμαράκη, το κασετοφωνάκι θα είναι πανέτοιμο!