Το κέϊκ είναι ένα αγαπημένο γλυκό, το οποίο φτιάνεται σε πολλές γεύσεις. Στη συνταγή από τη ΒΕΝΤΕΤΑ Νο 373 (29/6/1972) τα βασικά συστατικά είναι τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα και οι σταφίδες. Μια σχετικά εύκολη συνταγή για να ξεκινήσει η εβδομάδα... γλυκά!
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Άμα το φτιάξεις θα το φάω ότι μέρα και να ναι και όχι μόνο στο weekend!!! Τα λατρεύω τα κέικ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάνε όρεξη! Δεν θα προλάβεις ούτε ψύχουλο, εκτός αν δεν το πετύχω...!!!
ΔιαγραφήΚαλά να περνάς.
Τις συνταγές της μαμάς τις έχεις...Τις κάνεις καμιά φορά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαμιά φορά; Πολλές φορές! Συνήθως βάζω συνταγές που τις έχω φτιάξει πρώτα.
ΔιαγραφήΚαλά να περνάς.
Ααααα δεν είναι με πορτοκάλι ή σοκολάτα(ή και τα δυο)!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤες παν, αν το φτιάξεις θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα το φάω :P :P :P
Φιλάκια:))
Αν το φας, η πετρωμένη σου καρδιά θα μαλακώσει αμέσως! Θα βάλω και λίγο... μαγικό φίλτρο για πετρωμένες καρδιές! Α! Θα το κάνω light με λίγες θερμίδες! :)
ΔιαγραφήΚαλά να περνάς.
Α its a piece of cake η συνταγή του!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌπου αλεύρι θα βάλω ολικής και ζάχαρη καστανή κι όπως κατάλαβες θα του αλλάξω το...χρώμα! (πάντως δε μας λέει ακριβείς ποσότητες..κρατάω το χέρι μου κατά πώς θέλω;;;;;)
Όταν το κάνω θα το ανεβάσω στο μπλογκ ;-)
Φιλιά!
Δεν θα είναι μόνο κομμάτι (piece), ολόκληρο θα είναι. Πριν φαγωθεί βεβαίως! :)
ΔιαγραφήΑντί ζαχάρεως εγώ βάζω στέβια. Δοκίμασέ την. Για την ποσότητα... βάλε όσο αντέχει η όρεξή σου! :)
Καλά να περνάς.