Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝ ΠΛΩ!

- 3 χρόνια πέρασαν, ε;
- Ω, ναι!
- 3 χρόνια στα πέλαγα του διαδικτύου;
- Ω, ναι!
- 3 χρόνια, σερί;
- Ω, ναι!
- Και σήμερα εορτάζεις το 3χρονο ταξίδι;
- Ω, ναι!
- Δηλαδή τρίτωσε το κακό;
- Ω, ναι!
- Και πάπαλα; Ξεμπαρκάρεις;
- Ω, όχι!
- Είπα κι εγώ! Όλο «Ω, ναι!» θα λες...!

Λοιπόν, η παρούσα blogοναῦς σελίδα (= blogόπλοιο στην νεοελληνική), αισίως συμπλήρωσε τα 3 έτη στο δεύτερο ταξίδι της. Δεν βάζω φωτογραφία τούρτας και τα σχετικά, διότι αφού δεν μπορώ να τα προσφέρω λόγῳ απόστασης, ας μην... σκανδαλίζω γαστρονομικώς!

Είχα σκοπό να γράψω αρκετά πράγματα σχετικά το έως τώρα ταξίδι, αλλά κατόπιν εκτενούς συζητήσεως μετά του alter ego μου, θα τα συμπεριλάβω στο πολύτομο έργο μου «Ημερολόγια blogoκαταστρώματος», (ναι, τον τίτλο τον έκλεψα από τον Σεφέρη), το οποίο θα εκδοθεί έναν χρόνο αφότου βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση! Από αισιοδοξία σκίζουμε!

Στόχος παραμένει η συμβολή στη διασπορά ιδεών προς προβληματισμό. Απλά, σύντομα, με δόση χιούμορ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ούτε λιβανίσματα, ούτε κανακέματα, ούτε... σαλιαρίσματα για... επικοινωνιακούς λόγους! Και βέβαια, ουδεμία επίδειξη συγγραφικού ταλέντου. Από 'κει και πέρα, όρεξη να υπάρχει!

Επιπλέον δε, σαν σήμερα κάποιο Σάββατο του 19κάποτε, αντίκρισα το πρώτο ηλεκτρικό φως του μάταιου τούτου κόσμου! Οπότε συνεορτάζω με το blogoπλοιο! Να με χαίρομαι και τα σχετικά!

Η Αποκάλυψις του 999 ευχαριστεί θερμά όσους επιβιβάστηκαν και επιβιβάζονται στα ταξίδια της, σχολιάζοντας ή μη. Το παρακάτω τραγουδάκι Golden Brown (θα παίζει μέχρι την επόμενη ανάρτηση) των Stranglers είναι από τα αγαπημένα μου και το αφιερώνω στους αναγνώστες της Αποκαλύψεως του 999:

Χρόνια πολλά σε όλους.