Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΠΑΧΟΣ = ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΖΩΗ!!!

- Μήπως έκανες δίαιτα μετά τα Χριστούγεννα;
- Δεν άκουσα; Ξεκίνησες δίαιτα γιατί σε στενεύουν τα ρούχα σου;
Αν ναι, την πάτησες!!! Και πριν σκεφτείς ότι σαλτάρησα λόγῳ κρίσης, δεν έχω παρά να παραθέσω την ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!! Την είδηση που αντί να γίνει πρωτοσέλιδο και highlight στα κανάλια, πέρασε στα ψιλά! Ιδού το απόκομμα από τον Ελεύθερο Τύπο (2/3/2013): 
Επιτέλους λοιπόν, η επιστήμη γκρέμισε άλλον έναν διατροφικό μύθο! Επιτέλους ήρθε η ώρα οι αδύνατοι να... ετοιμάζονται για βαριά κατάθλιψη επειδή τους κάνουν τα ρούχα τους! Ομολογώ ότι διαβάζω και ξαναδιαβάζω την είδηση και με πιάνουν... ρίγη συγκινήσεως! Τρώγοντας ζούμε περισσότερο!
Αύριο, Τσικνοπέμπτη, θα φροντίσω να επανακτήσω το μισό κιλό που έχασα μετά τις γιορτές. Ευτυχώς λοιπόν, η είδηση ήρθε την... κατάλληλη στιγμή!

- Για κάτσε μεγάλε, μην ενθουσιάζεσαι και πολύ!
- Γιατί ρε alter ego; Η είδηση είναι πασιφανής!
- Δεν το 'πιασες το νόημα;
- Δηλαδή;
- Κατά την έρευνα οι φαγωμένοι ζούνε περισσότερο, έτσι;
- Έτσι.
- Και τώρα με την κρίση δεν είναι αρκετοί που ζορίζονται ακόμη και στο φαΐ;
- Δυστυχώς είναι...
- Και γιατί επιμελώς έκρυψαν την είδηση τα κανάλια;
- Γιατί;
- Διότι η κυβέρνηση μας σπρώχνει στη δίαιτα! Σε λιγότερο φαγητό. Δηλαδή πιο κοντά στο θάνατο... Με σκοπό να μειωθεί ο ελληνικός πληθυσμός για να πάρουν οι ξένοι πιο εύκολα τα πλούσια εδάφη μας!
- Ωχ! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!

Και μετά από τη... σύσκεψη με το alter ego μου, μου ξεφούσκωσε ο ενθουσιασμός και προβληματίστηκα! Αντί για τσιγάρο (άρτι κομμένη συνήθεια) θα οδεύσω προς το άδειο ψυγείο μου, τουλάχιστον να φάω νοητά να μου φύγει η στενοχώρια! Αχ, ρε επιστήμη τι μου κάνεις! Τι μου κάνεις!

Υ.Γ. Αύριο λόγῳ Τσικνοπέμπτης η δίαιτα καταλύεται!