Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ... ΝΤΟΥΖΑΚΙ!

Αυτή είναι είδηση! Όχι τόσο η συμπεριφορά του σκωτσέζικου ντους στις σχέσεις, αν και σαν «συνταγή» για να πετύχει, πρέπει αυτός που το «λούζεται» να είναι πολύ μεγάλο χάπατο! Αλλά στο ότι οι ερευνητές βρήκαν 58 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων! Και μάλιστα, παρότι είναι διαφορετικοί, προτίμησαν τη συγκεκριμένη μέθοδο να εφαρμόσουν στην σχέση τους!  Μα μόνο με 58, έκαναν έρευνα; Τέλος πάντων. 

Σαν τη διαφήμιση που έλεγε 29 κατασκευαστές πλυντηρίου  συνιστούν Skip, ένα πράγμα. Λες να βρέθηκε λοιπόν το... μυστικό της πετυχημένης σχέσης; Μάλλον θα αυξήθηκαν τα χάπατα! Πως να το εξηγήσω αλλιώς; Στο σκωτσέζικο ντους, η λογική αντίδραση είναι το «άντε γεια και να μας γράφεις»! Δυστυχώς πολύ θα ήθελα να μάθω πως θα αντιδρούσαν αυτοί οι 58 διαφορετικοί τύποι ανθρώπων, αν τους έλουζαν οι σύντοφοί τους, με τη μέθοδο του σκωτσέζικου ντους! 

Όπως και να 'χει η επιστήμη έκανε, ακόμη μια φορά, ένα βήμα μπροστά! Αν και σκωτσέζικο βήμα μου φαίνεται ότι είναι. Εκτός κι όντως τα κορόιδα αυξήθηκαν, οπότε δικαιώνονται όσοι στρέφονται αποκλειστικά στην «εικονική» πραγματικότητα, όπου όλα εκεί είναι ψεύτικα και δεν πονάνε όσο οι αληθινές σχέσεις! Το παραπάνω απόκομμα προέρχεται από τον χθεσινό ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (13/12/2012)