Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥ... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!

Θες να κάνεις τον αγωνιστή εναντίον της κυβέρνησης; Θες να πας κόντρα στο μνημόνιο αλλά βαριέσαι να βγεις από το σπίτι σου; Εύκολα και ανώδυνα, βάζεις μερικές φωτογραφίες με κρεμάλες στο facebook, αραδιάζεις και μερικά κλισέ τύπου «οι πολιτικοί θέλουν κρέμασμα» κ.α., και έχεις και εσύ τη συνείδησή σου ήσυχη, ότι έκανες «αντίσταση» αφενός, και αφετέρου και το κράτος συνεχίζει την αντικοινωνική του πολιτική ανενόχλητο μιας και εσύ (όπως και πολλοί σαν κι εσένα) εκτονώνονται στο διαδίκτυο (και μόνον) εκ του ασφαλούς!

Το να βλέπω όμως στη χθεσινή συγκέντρωση των ένστολων που διαμαρτύρονται για τις περικοπές των εσόδων τους, κρεμάλες με ένστολους τάχα να παριστάνουν τους κρεμασμένους, με αφήνει έκπληκτο! Καλά κάνουν να διαμαρτύρονται, και μέχρις εδώ ουδέν το μεμπτόν. Όμως... Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Ρε λεβέντες, σαν λιγάκι αργά δεν το θυμηθήκατε και κάνετε τους καραγκιόζηδες;

Στις 15 Ιουνίου τι ψηφίσατε; Ουδείς δεν ψήφισε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ; Πως; Νομίζατε ότι εσείς θα είσαστε στο απυρόβλητο και και μόνον οι άλλοι θα πλήρωναν το μάρμαρο; Η δικαιολογία ότι σας κορόιδεψαν, ίσχυε για παλιότερες εκλογές. Τώρα πια όλοι είμαστε υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα των εκλογών. Βλάκες δεν είσαστε. Οπότε ήρθε καιρός να γίνουμε, ως εκλογικό σώμα, υπεύθυνοι των πράξεών μας. Άμα θέλετε κρεμάλες, τραβάτε στη Βουλή να στήσετε ικριώματα! Αυτό θέλει βέβαια κότσια...

Η γραφικοποίηση της αντίδρασης, καταντάει σαν την εκ του ασφαλούς «αντίσταση» από τον καναπέ στο διαδίκτυο. Ακίνδυνη και ατελέσφορη! Αφού δεν είμαστε σοβαροί σαν λαός, τότε καλά να πάθουμε!


Υ.Γ. Οι «αγανακτισμένοι» φέτος θα πράξουν πιο... έξυπνα από πέρσι! Ενώ πέρσι διαδήλωναν μες το κατακαλόκαιρο, φέτος προτίμησαν να κάνουν πρώτα τα μπάνια τους και τας διακοπάς τους και μετά να... «αγανακτήσουν»! Αμ, πως!