Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΣΟΟΥ ΚΑΙ... ΑΒΛΑΒΕΣ!

Καιρός να πούμε μερικές... αλήθειες ή έστω, ανάποδες σκέψεις! Να δούμε λίγο με... άλλο μάτι το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ Κανέλη και Κασιδιάρη! Πέραν της καταδίκης της βάναυσης πράξης του χρυσαυγίτη.

1. Ποιός κερδίζει με αυτό το συμβάν; Το λέω με την υποψία να μην έγινε τυχαία... δεδομένου ότι έκατσαν δίπλα δίπλα οι εριστικότεροι του πάνελ... και οι άνδρες του πάνελ κάθονταν ατάραχοι, πλην του χλιαρού Παπαδάκη, λες και κάτι ήξεραν!
α. Ο ΑΝΤ1 που κερδίζει τηλεθέαση! Μιας και οι τηλεκαυγάδες έπαψαν πια να να έλκουν το φιλοθεάμον κοινό! Το κούρασαν! Λίγη... δράση, φέρνει νούμερα!
β. Το ΚΚΕ που κερδίζει ψήφους και δωρεάν διαφήμιση! Για να πάει καλύτερα στις προσεχείς εκλογές. Εξάλλου πάντα το κοινό συμπαθεί τον παθόντα!
γ. Ο Κασιδιάρης που στο χώρο του νεοναζισμού θα γίνει «ήρωας»! Ήδη του έφτιαξαν τα φασιστόμουτρα, σελίδα στο facebook που εκθειάζει την πράξη του!

2. Η κα εισαγγελέας είχε την «ευαισθησία» να διατάξει σε χρόνο dt από το συμβάν, τη δίωξη του Κασιδιάρη για να περάσει αυτόφωρο. Καλώς έπραξε. Γιατί δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για τις αυτοκτονίες των πολιτών λόγῳ του μνημονίου και να διατάξει τη σύλληψη των πολιτικών που το ψήφισαν; Ε, η κα Λιάνα είναι πλούσια και διάσημη, ενώ οι αυτόχειρες άσημα φτωχαδάκια... Τι σχέση έχουν μερικές ψωροαυτοκτονίες μπροστά σε δύο χαστούκια, ε; Η πλουτοκρατία ζει και βασιλεύει...

Μήπως να απαγορευτούν οι συζητήσεις από τηλεοράσεως και να γίνονται μόνο από το ραδιόφωνο; Γιατί η εικόνα εύκολα παραπλανά! Και οι καυγάδες στην τηλεόραση περιορίζονται στην εικόνα, μιας και όταν μιλάνε όλοι μαζί δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα! Ενώ στο ράδιο, άνευ εικόνος, όταν ακούς τη χάβρα των Ιουδαίων ζαλίζεσαι και το κλείνεις αμέσως! Κάτι που θα υποχρεώσει κάμποσους να μιλούν και όχι να γκαρίζουν! Εν αντιθέσει με την τηλεόραση που άρχισε ήδη να μετατρέπεται σε αρένα! Είναι μια σκέψη, γιατί όχι;

Κατά τ' άλλα, είμαστε για γέλια και για κλάματα!