Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΚΕΡΣ ΤΗΣ... ΣΥΜΦΟΡΑΣ !!!

- Εν τέλει είχαν δίκιο οι Anonymous, σκοτώσαμε τη δημοκρατία...
- Ποιοί είναι αυτοί πάλι;
- Μα καλά, δεν πήρες χαμπάρι εσύ; Αυτοί είναι χάκερς που μπήκαν στις σελίδες των υπουργείων μας και έβγαλαν ένα βίντεο που τα λένε έξω από τα δόντια!
- Κάτι καραγκιοζιλίκια πήρε το μάτι μου...
- Τι καραγκιοζιλίκια, ρε. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν χοντρή ζημιά.
- Τρίχες!
- Τι τρίχες; Μα σου λέω ότι...
- Τρίχες κατσαρές!
- Μπα; Και γιατί ρε ξερόλα;
- Δε μου λες, αυτός με τη μουτσούνα ποιός είναι και μας τη λέει δηλαδή, ξέρεις;
- Όχι. Αυτοί είναι ανώνυμοι.
- Ε, ας του πει κάποιος, πως τη δημοκρατία εμείς τη φτιάξαμε και άμα θέλουμε τη χαλάμε. Δικιά μας είναι! Όλοι οι άλλοι που την αντέγραψαν από μας τσάμπα, γιατί ουδείς πλέρωσε για τα πνευματικά μας δικαιώματα, γιατί δεν την εφάρμοσαν σωστά, ε; Γιατί έγιναν τοκογλύφοι και αποικιοκράτες; Οπότε να πάει αλλού να κάνει το μάγκα αυτός ο μασκοφόρος που βγήκε στο βίντεο! Άσε που δεν μας είπε τίποτα το καινούργιο, το ότι σκοτώσαμε τη δημοκρατία, το ξέρουμε καλύτερα από δαύτους. Σαν πολύ αργά ξυπνήσανε...
- Τώρα κάτι μας είπες. Βρε, αυτοί απειλούν ότι θα εισβάλλουν στα sites των υπουργείων και των ελληνικών καναλιών.
- Και τι μ' αυτό. Ας μπούνε και ας τα κάνουν φύλλο και φτερό. Σάματι που έχουν τα υπουργεία site, εξυπηρετεί σε τίποτα; Για μόστρα το έχουν. Εξάλλου η δουλειά τους, είναι το πως θα αγανακτεί ο πολίτης γιατί δεν τον εξυπηρετούνε! Κι όσο για τα κανάλια, το μεγαλύτερο πρόγραμμά τους είναι επαναλήψεις και φτηνά τούρκικα, οπότε δεν θα πάθουν και μεγάλη ζημιά.
- Ναι, αλλά μπορεί να κάνουν καμιά άλλη ζημιά. Αυτοί είναι δυνατοί χάκερς. Μπαίνουν στη NASA, στη CIA και δεν ξέρω 'γω που αλλού!
- Μη φοβάσαι ρε κακομοίρη! Είναι τόσο δυνατοί χάκερς;
- Είναι!
- Και τα βάζουν με το σύστημα;
- Ναι!
- Ε, ξανά τρίχες! Και ξέρεις γιατί;
- Γιατί;
- Διότι, άμα θέλανε να κάνουν ζημιά στο σύστημα και στους Μερκελοσαρκοζήδες, θα μπαίνανε στις τράπεζές τους και θα μείωναν τα χρέη μας!
- Θα τους πιάνανε!
- Άμα είναι χακεράδες όπως κοκορεύονται ότι είναι, θα μπαίνανε!
- Εύκολο το 'χεις μωρέ;
- Γιατί παρακαλώ; Όπως στις ταινίες με τον Τζέημς Μποντ! Εκεί πως μπαίνουνε; Δεν κατάλαβα!!! Ας δούνε σχετικές ταινίες να ξεστραβωθούν! Ή μπορούν και είναι λεβέντες, ή είναι χάκερς της συμφοράς! Και δεν ζητάω πολλά. Έστω 1 ή 2 μηδενικά από το τέλος να σβήνανε, όχι όλο το ποσόν. Να ξαλαφρώναμε λίγο...
- Γιατί όχι όλο το ποσόν;
- Για να μάθουμε να μην ξαναψηφίζουμε κλεφτοπροδότες πολιτικούς! Αλλά που τέτοια τύχη... Σιγά μην μπούνε στις τράπεζες αυτοί. Το μόνο που ξέρουνε είναι να φοράνε μουτσούνες και να λένε τα αυτονόητα! Και ξέρεις κάτι; Είναι πολύ τυχεροί!
- Γιατί είναι τυχεροί;
- Γιατί με τις μουτσούνες τους θα έφτιαχναν δικό τους άρμα στον καρνάβαλο, τώρα που άνοιξε το Τριώδιο! Αλλά ας όψεται που λόγῳ κρίσης δεν θα γίνει φέτος παρέλαση καρνάβαλου στο Κερατσίνι! Οπότε τη γλύτωσαν την έμπρακτη απάντηση που τους χρειάζεται! Μάθανε πως μαμιόμαστε πλακώσαν και οι anonymous! Έλεος...!!!