Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ;;;


Προχθές στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (31/10/10) διάβασα μια ειδησούλα που μεν πέρασε στα ψιλά, χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη (για να μην πω καθόλου) προσοχή! Όχι δεν αναφέρομαι τόσο στον τίτλο του παραπάνω αποκόμματος, που αναφέρεται στην βέβαιη πεποίθηση των ερευνητών του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ του Μονάχου να καταγράψουν σε βίντεο τα όνειρα. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε τα «καλά» όνειρα, εν αντιθέσει με τους εφιάλτες...

Μένω στην φράση της είδησης: Οι ειδικοί έχουν ήδη κατασκευάσει συσκευές με τις οποίες μπορούν να «διαβάσουν» τη σκέψη ενός ανθρώπου. Προσέξτε, όχι τα όνειρα, τα οποία θέλουν να τα καταγράψουν σε βίντεο, αλλά τη σκέψη! Δεν ξέρω σε ποιό βαθμό τη «διαβάζουν», αλλά για να ονειρεύονται ένα βήμα πιο πέρα, πιθανόν τη «διαβάζουν» σε ικανοποιητικό επίπεδο!

Και ποιός θα χρησιμοποιήσει αυτές τις μηχανές των επιστημόνων; Ποιός άλλος, παρά οι μυστικές υπηρεσίες, βέβαια. Με πρόσχημα την ασφάλεια... Ώστε τέτοιες μηχανές διαθέτει το οπλοστάσιο των Γερμανών (και όχι μόνο); Αναρωτιέμαι αν θα τις χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της σύγχρονης κατοχής στην Ελλάδα, μιας που θα έρθουν να επιτροπεύουν την ελληνική κυβέρνηση! Διότι αντιδράσεις θα υπάρξουν σίγουρα, και όχι ειρηνικές!

Η επιστήμη λοιπόν στην υπηρεσία των δυνάμεων εξουσίας. Προς τον έλεγχο των διαφωνούντων και των αντιπάλων. Εναντίον της Δημοκρατίας και υπέρ της δημοκρατικοφανούς ολιγαρχίας... Εναντίον του ανθρώπου και της ελευθερίας του. Και αυτή η ειδησούλα με τρομάζει πολύ περισσότερο από τον ανθελληνισμό του Παπανδρέου και την πτώχευση της Ελλάδας.