Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!

Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκανε χθες (13/10) στο εξωτερικό ο πρωθυπουργαράς μας ο Παπανδρέου! Οι εικόνες είναι από το δελτίο του ΑΝΤ1 και οι ατάκες είναι αυτούσιες! Εμείς «οι Έλληνες θέλουμε τις αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι, προς το καλύτερο συμφέρον των Ελλήνων υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά τους για ένα ακμάζον και δίκαιο μέλλον»! Να γιατί οι τροϊκανοί ζητάνε ολοένα πιο σκληρά μέτρα! Μας νομίζουν για μαζοχιστές!
Και ληγμένα να έπαιρνε, τρίφυλλα και τετράφυλλα να κάπνιζε, δυό-δυό τις ενέσεις να χτύπαγε, πάλι κάποια στιγμή θα καταλάβαινε τι γίνεται στην Ελλάδα!
Είναι δυνατόν να λέει πως οι Έλληνες θέλουν να είναι σε απόγνωση; Ή νομίζει ότι έχουμε λεφτά, βλέποντας να βγάζουμε πολλά σκουπίδια;
Μάλλον θα κάηκε ο σκληρός δίσκος του εγκεφάλου του, ή έφαγε μερικούς ιούς trojan μαζεμένους στο λειτουργικό εγκεφαλικό του σύστημα!!!
Θα φταίω εγώ όταν θα με συλλάβουν γιατί δεν θα έχω να πληρώσω τα Βενιζελοχαράτσια, να το παίξω τρελός; Μέχρι στιγμής οι τρόφιμοι του ψυχιατρείου δεν προβλέπεται να πληρώσουν τα χαράτσια και κεφαλικούς φόρους! Ήδη, ο πρωθυπουργός μας, το παίζει τρελός και κάνει δηλώσεις καλπάζουσας φαντασίας!!!




Θα σου ευχόμουν καληνύχτα και όνειρα γλυκά κ. Γιωργάκη, αλλά πιο πολύ για βαλτός μου δείχνεις παρά για κοιμισμένος...

(Άλλα προγραμματίζω να βάλω, μα η επικαιρότητα με βγάζει όχι μόνο από τον προγραμματισμό των αναρτήσεων αλλά κι από τα ρούχα μου! Αν ξανακάνει τέτοιες δηλώσεις ο Γιωργάκης, ε, τότε το μπαμ που φοβάται, δεν είναι καθόλου μακριά!)