Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΥΤΕ ΜΕ 800... ΨΩΡΟΕΥΡΩ!!!

«Με ρωτάνε αν έχω ζήσει με 800 €... όχι!» Αυτήν την άκρως προκλητική δήλωση έκανε ο βουλευτής Β' Αθηνών της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή εκπομπή του ALTER «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» στα πλαίσια εξωραϊστικής και προπαγανδιστικής συνέντευξης. Με δύο λόγια, ούτε με 800, ούτε με 700, ούτε με 500 € έχει ποτέ ζήσει, διότι είναι πλούσιος και δεν είχε θητεύσει ποτέ του στην φτώχεια όπως η πλειονότητα του λαού.

Το κακό δεν είναι ότι είναι πλούσιος. Δεν φταίει αυτός που γεννήθηκε έτσι. Το κακό είναι πως στο κοινοβούλιο δεν είναι ο μόνος ανεπρόκοπος πλούσιος που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του για να επιβιώσει. Οι περισσότεροι εκ των δύο κομμάτων εξουσίας, είναι όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πλούσιοι κοπρίτες με πτυχία από ξένα Παν/στήμια μιας και ήταν ανίκανοι να περάσουν στα ελληνικά και πλήρωσε τα πτυχία ο μπαμπάς! Και αυτοί οι πλουσιομπεμπέδες από τη μια κλέβουν ασύστολα και από την άλλη αποφασίζουν με ελαφρᾷ τῇ καρδίᾳ οικονομικά δυσβάσταχτα μέτρα.

Ελπίζω οι ψηφοφόροι που ψήφισαν πλούσιους σαν τον πλούσιο Κ. Μητσοτάκη να ξεστραβωθούν και καταλάβουν ποιούς ψήφισαν. Γιατί αυτοί οι πλουσιοτεμπέληδες προσπαθούν, και καλά, να βγάλουν τη χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο για το οποίο και οι ίδιοι έχουν μεγάλο μέρος ευθύνης. Εκτός κι αν οι ψηφοφόροι τους παίρνουν περισσότερα των 800 €...

(Άλλο πράγμα είχα προγραμματίσει να αναρτήσω, αλλά όταν κάτι με προκαλεί στην TV, δεν το αφήνω...)