Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ - SMART PHONE, 2-0 !!!

Ποιός θα φανταζόταν ως το που θα έφτανε η τεχνολογία στα έξυπνα (smart) κινητά. Εχθές στην εκπομπή ELATTE στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε μία εφαρμογή που... προβλέπει αν είναι ή όχι, μάπα το καρπούζι! Ναι, ναι! Εφαρμογή που ακόμα κι ο James Bond θα ζήλευε να 'χει! Φαντάζεστε το γύφτο που πουλά καρπούζια στις γειτονιές με το Ντάτσουν, αντί με το μαχαίρι να τα πουλά με... το smart phone;

Απλά, τρέχεις την εφαρμογή, διαλέγεις τύπο καρπουζιού, ακουμπάς το κινητό πάνω στο καρπούζι, του τραβάς 3 διαδοχικά μπουνίδια ή χαστούκια, συλλαμβάνει τους ήχους το κινητό, και... καταλαβαίνει αν το καρπούζι είναι γλυκό ή για πέταμα! Και σου δείχνει, αν είναι μάπα, την ένδειξη skip δηλ. προσπέρασε το, παράτα το.Δυό φορές δοκίμασαν αυτήν την εφαρμογή, και τις δυό φορές το κινητό έδειξε ότι τα καρπούζια ήταν μάπα, δηλ. skip! Μόνο που το αποτέλεσμα δικαίωσε τα... καρπούζια που σε πείσμα της προηγμένης υπερτεχνολογίας, όταν ανοίχτηκαν για να επιβεβαιωθεί το smart phone, βγήκαν γλυκά και λαχταριστά για φάγωμα!
Μετά από το φιάσκο της νέας τεχνολογίας, δεν μας μένουν παρά οι παραδοσιακοί και όχι πολύ αξιόπιστοι τρόποι εξέτασης του καρπουζιού! Πάντως προς ώρας μάπα βγήκε η εφαρμογή. Το smart phone παραήταν smart...! Κι όπως λέει και η παροιμία, όπου ακούς πολλά καρπούζια κράτα και μικρό smart phone! Λέμε τώρα!