Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ... ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ!

Στην πανσέληνο επηρεάζεται η ανθρώπινη συμπεριφορά. Και η χθεσινή πανσέληνος ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα λένε οι επιστήμονες περί της επιρροής της Σελήνης επί των υδάτων και δη του ανθρώπου που αποτελείται στο 70% του σώματός του από νερό. Επεισόδια στο Σύνταγμα, πολιτικές συναντήσεις, παραίτηση κυβέρνησης, κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, διαφωνίες, ανασχηματισμός και... βλέπουμε! Αυτό το νταβαντούρι απολαύσαμε χθες από τα κανάλια και σήμερα εν όψει του... εθνοσωτήριου ανασχηματισμού, αλλά και μετά από αυτόν, θα μας πρήξουν κανονικά!

Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης, στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς, που έγραφε ο Ν. Γκάτσος. Κοιμήσου Περσεφόνη, ξεχνάμε την πανσέληνο ως ερωτική έμπνευση, και ασχολούμαστε με το τσούρμο της ανικανότητας και της ρεμούλας! Αντί να εμπνεύσει το φεγγάρι, τα καλοκαιρινά φεγγάρια είναι τόσο όμορφα..., οι περισσότεροι το ξεχάσαμε ενώπιον μιας πολύ φτηνής τηλεόρασης ή μιας οθόνης του υπολογιστή.

Θα μου πεις, το φεγγάρι και οι ρομάντζες θα μας λύσουν τα σοβαρά οικονομικά μας προβλήματα; Όχι, βέβαια. Αλλά σάματι τα επεισόδια ή τα πολιτικά παρασκήνια, έδωσαν λύσεις; Ιστορικές στιγμές, άνευ ανθρωπισμού! Χάνουμε το συναίσθημά, φυλλοροεί το πνεύμα, εξασθενεί ο οίστρος μας! Πολλά λόγια, λίγη σκέψη, καθόλου φρόνηση! Θέαμα υπέρ πάντων... Ναυάγιο στην πολιτική, ναυάγιο στην τηλεόραση, ναυάγιο και σε μας! Βλάπτει να στρέψουμε σήμερα το βράδυ το βλέμμα στον ουρανό; Η πανσέληνος θα είναι και απόψε εκεί...