Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ... ΕΛΛΑΔΟΣ!

Απορώ που όλοι τελευταία τα έχουν βάλει με τον πρωθυπουργό μας, ότι υπονόμευσε το μέλλον της Ελλάδας, ότι μας κορόιδεψε και άλλα χαζά. Οι δε συνομωσιολόγοι λένε τάχα μου, πως σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, τραπεζίτες, ξένες δυνάμεις, πρωτόκολλα της Σιών και δεν συμμαζεύεται, συνεργάζονται με τον Γιωργάκη εναντίον του ελληνικού λαού! Και νάσου τα βίντεο στο Youtube με... «αναλύσεις» και «στοιχεία» με δήθεν «αποκαλύψεις»! Τρίχες κατσαρές! Αντί να πίνουν νερό στο όνομα του λεβέντη του εθνοσωτήρα μας, τον λοιδορούν και τον υβρίζουν! Αυτό είναι το «ευχαριστώ»...

Καιρός λοιπόν να αποκαλύψω το σχέδιο σωτηρίας του άξιου μας πρωθυπουργαρά μας, που οι κουφιοκεφαλάκηδες «αγανακτισμένοι» και τάχα «ξυπνητοί» δεν μπορούν να δουν... Καιρός λοιπόν να μάθει ο κόσμος τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάς θα ξεχρεώσει χωρίς να δώσει δεκάρα!!! Ναι, ναι! Ούτε ένα Ευρώ! Τι Wikileaks και κολοκύθια τούμπανα! Εδώ έχω αποκάλυψη «βόμβα»! Αν και το είχα πει σε φιλικό blog σε ανύποπτο χρόνο εδώ και πολύ καιρό, είναι καιρός να το πω ξανά, μιας και τα γεγονότα αρχίζουν να με επιβεβαιώνουν!!! Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η φτώχεια και η υποβάθμιση θα συνεχιστεί με γοργούς ρυθμούς. Ο στρατός μας, όχι μόνο δεν θα εξοπλίζεται αλλά θα αρχίσει να πουλάει και τα όπλα που ήδη έχει... Οι Τούρκοι βλέποντας πως ο στρατός μας αποσυντίθεται, βάζουν σε εφαρμογή τα μεγαλεπίβολα σχέδιά τους για την... αναβίωση της πάλι ποτέ κραταίας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Σε αυτό το... φούσκωμα των τουρκικών φιλοδοξιών συμβάλλει σημαντικά και η ελληνική διπλωματία!

Επιτίθεται λοιπόν η Τουρκία στην Ελλάδα, την οποία και καταλαμβάνει. Αφού λοιπόν η Ελλάδα θα ανήκει στην Τουρκία, δηλ. στη Νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία, τα παχυλά δάνειά της θα τα αναλάβει η Τουρκία! Σιγά μην της τα χαρίσουν οι ξένοι τραπεζίτες! Εδώ ούτε νερό στη μάνα τους δεν δίνουν άμα δεν έχουν εξασφαλίσει τον τόκο... Οπότε λοιπόν θα βρεθούν οι... «φίλοι» μας οι Τούρκοι καταχρεωμένοι και από τα δικά μας χρέη!

Στο συνάμα, οι Έλληνες θα οργανωθούν σε επανάσταση! Ήδη ο λεβέντης πρωθυπουργαράς μας, πριν παραδοθούμε στους Τούρκους, θα έχει κρύψει σε αρκετά μυστικά σημεία της ελληνικής υπαίθρου, χρήματα και όπλα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες στην νέα επανάσταση! Για να μην πάρουν δυσβάσταχτα δάνεια όπως την πάτησαν στην επανάσταση του 1821...

Οι Τούρκοι εντωμεταξύ, θα έχουν γονατίσει από το ΔΝΤ και τους λοιπούς δανειστές, μιας και έχουν και τα δικά τους δάνεια να αποπληρώσουν εκτός τα πρώην (πλέον) ελληνικά! Σε αυτήν την αδύναμη και απελπιστική θέση που θα είναι, δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν στην νέα ελληνική επανάσταση! Οπότε, και σιγά, σιγά θα ελευθερωθούμε από δαύτους και θα επανιδρύσουμε το νέο Ελληνικό κράτος. Και βέβαια, αφού τα ελληνικά δάνεια θα τα έχει επωμιστεί η Τουρκία, το νεοσυσταθέν ελληνικό κράτος δεν θα χρωστάει πουθενά!!!

Ναι, ναι! Δεν θα έχει κανένα χρέος! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δανειστεί για την εθνική και κρατική ανασυγκρότηση, αλλά τουλάχιστον δεν θα επωμιστεί τα δυσβάσταχτα χρέη που έχουμε σήμερα. Τώρα αν μετά από 150 χρόνια τα χρέη ξαναφτάσουν στα σημερινά χάλια, ε, τότε εμείς θα έχουμε πεθάνει, και οι τότε απόγονοί μας ας πρόσεχαν! Εμείς μάλιστα θα αποτελέσουμε παράδειγμα στις... μελλοντικές γενιές, και ο εμπνευστής του, μοναδικής και μεγαλοφυούς σύλληψης σχεδίου σωτηρίας, Γιωργάκης θα κοσμεί με τον ανδριάντα του κεντρική πλατεία των Αθηνών, όπως οφείλει το έθνος να φτιάχνει στους... ήρωες!!!

Αυτό λοιπόν είναι το υπερμεγαλοφυές σχέδιο που αποκαλύπτω, και θα ξανακάνει την Ελλάδα τρανή και κραταιά! Ευτυχώς που έχουμε Ιούνιο. Απ' τον Ιούλιο θα σφίξουν οι ζέστες...!

Υ.Γ. Συμβουλή: Το βράδυ να τρώτε ελαφρά φαγητά...