Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟΥΣ;

Αυτή είναι σίγουρα ανακάλυψη που πρέπει οι γυναίκες αν μη τι άλλο, να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψην. Άμα όντως συμβαίνει αυτό που γράφει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ (2/5/11), δηλαδή ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χοντρύνουν όσοι συναναστρέφονται χοντρούς, τότε... η σιλουέτα κινδυνεύει! Με το καλοκαίρι προ των πυλών μάλιστα!!!
Και βέβαια, η έρευνα δεν λέει πως συμβαίνει το αντίθετο. Οι χοντροί να έχουν πολλές πιθανότητες να αδυνατίσουν άμα κάνουν παρέα με αδύνατους. Οπότε... Αναρωτιέμαι ωστόσο, τι συμβαίνει όταν οι χοντροί συναναστρέφονται χοντρούς! Πιθανότατα αυξάνουν ομοθυμαδόν τις πιθανότητες αύξησης πάχους!

Αυτά τα ρατσιστικά συμπεράσματα, έβλαλαν οι επιστήμονες εξ Αμερικής τρομάρα τους. Εμμέσως στοχοποιούν ανθρώπους που είτε πάχυναν από κάποια ασθένεια, είτε πάσχουν από βουλιμία. Αντί λοιπόν να κάνουν κάποια έρευνα για να βρουν τρόπους να τους βοηθήσουν, τους βγάζουν και υπαίτιους (έμμεσα)! Πάντως οι αδύνατοι/ες καλό είναι να μην ευησυχάζετε. Καλοκαιράκι έρχεται και κάτι η θάλασσα, κάτι ο καιρός, ανοίγει η όρεξη! Άρα, δίαιτα από τώρα λοιπόν. Κι αν δεν συμμορφωθείτε, ε, υπάρχει και το ΔΝΤ που θα συνδράμει...