Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ...

Μήπως θέλετε δωρεάν διαμονή σε πολυτελές οίκημα των Αθηνών; Που να συνοδεύεται από δωρεάν τροφή; Πακέτο και με δωρεάν περίθαλψη χωρίς την ταλαιπωρία των τηλεφωνικών ραντεβού του ΙΚΑ; Και επίσης με νομιμοποίηση για να νιώσετε επιτέλους κανονικοί «Έλληνες»; Θα μου πεις, περίοδο εκπτώσεων έχουμε και όχι περίοδο του εντελώς δωρεάν. Σωστό μεν, αλλά... υπάρχει σίγουρος και ασφαλής τρόπος! Αρκεί να κάνετε δυό τρία πραγματάκια στο άψε σβήσε!

- Πρώτον χρειάζεται ολίγον πασάλημα με φούμο! Και με κάμελ για τα πατσούτσια γίνεται αν δεν έχετε φούμο πρόχειρο!
- Αρχίζετε να μιλάτε σπαστά τα ελληνικά. Εύκολο αυτό, αλλά θέλει λίγη προπόνηση...
- Υιοθετήστε ένα ψευδώνυμο ισλαμικής προελεύσεως. Χασάν, Αλί, Αχμέτ κ.α.
- Φωνάξτε συνθήματα για τα δικαιώματά σας, την ανεργεία σας, τη διαβίωσή σας.
- Ερχόσαστε σε επαφή με ανθρώπους του ΣΥΝ ή ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι πρόθυμοι να σας δώσουν ολόψυχα πολιτική στήριξη, μιας και είναι εναντίον σε ότι είναι ελληνικό!

Τα υπόλοιπα μετά είναι απλά. Μετά από μια διανυκτέρευση στο κτίριο της Νομικής, το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα! Και επιπλέον θα κερδίσετε και την τηλεοπτική αναγνώριση! Όλα τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για αρκετό καιρό με εσάς, λες και κερδίσατε κανένα ριάλιτι παιχνίδι στην TV! Μπορεί να περνάμε αυτό τον καιρό την καθιερωμένη περίοδο των εκπτώσεων στα εμπορικά μαγαζιά, αλλά αυτή κάποια στιγμή τελειώνει. Η περίοδος εκπτώσεων των δημοκρατικών μας θεσμών όμως, δείχνει αέναη! Μόνο που κάποτε θα τελειώσει το στοκ, και θα μείνει μόνο η ταμπέλα...