Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΦΡΑΟΥΛΟΜΠΟΤΕ!

Νόστιμες οι φράουλες, έτσι; Κακά τα ψέμματα, αρέσουν σε πολλούς. Να λοιπόν που εκτός από νόστιμες είναι και... χρήσιμες! Διότι εκτός από τη γαστέρα, μπορούν να υπηρετήσουν τη γυναικεία ομορφιά! Στο παρακάτω αρθράκι από τη ΒENTEΤΑ Nο 04 (4/6/1965), μας δίνονται οδηγίες για το πως μπορεί κάποια να την πασαλείψει στο πρόσωπο, ή να την χρησιμοποιήσει για... ν' ασπρίσουν τα δόντια! Επίσης, μας δίνει μια συνταγή για μάσκα ομορφιάς βασισμένη στις φράουλες. Καλή ιδέα για όσες δεν θέλουν να σπαταλήσουν λεφτά στα καλλυντικάδικα! 
Βέβαια, το κατά πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μάσκα, δεν το γνωρίζω, οπότε αν την φτιάξει κάποια και πασαλείψει τη μούρη της, θα το κάνει με δική της ευθύνη! Αν πάλι κάποια είναι φαγανή και δεν αφήνει φράουλα ούτε για δείγμα, τότε... ας πάει στα καλλυντικάδικα! 
Πάντως για γυναίκες προορίζεται αυτή η extra χρήση της φράουλας, εξάλλου αυτό φαίνεται κι από το όνομα: φράου στα γερμανικά σημαίνει γυναίκα, λα είναι το γυναικείο άρθρο στα γαλλικά, άρα φράου-λα θα μπορούσαμε να λέγαμε ότι σημαίνει στα γαλλογερμανικά, η γυναίκα! Από την άλλη, οι άντρες περιορίζονται μόνο στο να τις τρώγουν...