Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ...

Επιτέλους η επιστήμη μας λέει το γιατί η Ελλάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά! Θα μου πεις, ότι το παραπάνω απόκομμα από το περιοδικό Υγεία & Ευεξία Νο 82 (09/2014) δεν αναφέρεται στη χώρα μας αλλά το ότι εμπιστευόμαστε πρόσωπα που διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά μας. Πράγματι, αλλά αν το καλοεξετάσουμε θα οδηγηθούμε στην ημεδαπή κρίση!

Εμπιστευόμαστε τους όμοιούς μας κατά το αρθράκι. Ποιούς εκλέγουμε ανέκαθεν; Αυτούς που εμπιστευόμαστε. Οι οποίοι είναι όμοιοι μας. Όπερ σημαίνει, ότι αφού εμείς είμαστε πονηράκηδες που προσπαθούμε να παρακάμψουμε τους νόμους με οποιοδήποτε μέσον, που προσπαθούμε να παρακάμψουμε οποιαδήποτε σειρά προτεραιότητας (ακόμη και στο σούπερ μάρκετ), που δεν σεβόμαστε τους πεζούς και τα ΑΜΕΑ και παρκάρουμε όπου μας καπνίσει, που όλο και προσπαθούμε να ξεγελάσουμε την εφορία, που λαδώνουμε τον βουλευτή για να τακτοποιήσει το παιδί μας αδικώντας κάποιον άξιο, κλπ, κλπ, κλπ, που εντέλει καμαρώνουμε για τις παρανομίες μας προς επίδειξη υπεροχής και ανωτερότητας. Άρα;

Ε, εμείς λοιπόν με τόσα κουσούρια ποιόν θα εμπιστευόμασταν στην κάλπη; Τους σοβαρούς, που θα προσπαθούσαν να εφαρμόσουν τους νόμους, που θα υπερασπίζονταν την αξιοκρατία, που δεν θα έπαιρναν μίζες κοιτώντας την πάρτη τους, κλπ, κλπ; Όχι βέβαια, διότι δεν μας μοιάζουν! Είναι διαφορετικοί από εμάς, άρα αποκρουστικοί! Ναι, αυτό το συμπέρασμα δεν μας αρέσει. Αλλά όταν λέμε πως δεν υπάρχουν σήμερα άξιοι  ηγέτες, ας σκεφτούμε ότι ουσιαστικώς δεν θέλουμε να υπάρξουν γιατί θα μας έβαζαν τα δυό πόδια σ' ένα παπούτσι! Ευτυχώς λοιπόν που η έρευνα μας λέει, έμμεσα, γιατί εκλέγουμε στη Βουλή λογιών λογιών φρούτα (απ' όλα τα κόμματα)! Λαϊκιστί, είδ' ο γύφτος τη γενιά του κι αγαλλίασ' η καρδιά του!

Υ.Γ. Ο φωνακλοφαυλατάς Άδωνις θα αποσύρει, λέει, τα λεφτά του από την τράπεζα άμα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, υποδεικνύοντας και σε μας να πράξουμε ομοίως. Μόνο που μέχρι τότε δεν θα μας έχει περισσέψει τίποτα για να αποσύρουμε, μιας και η «συμμορία» του θα μας έχει αφαιμάξει τα πάντα! Κι όμως, ο Άδωνις ήρθε 3ος στη Β' Αθηνών. Αλίμονό μας, υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που του μοιάζουν...!