Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ...!

Κάτι οι εκλογές, κάτι το μουντιάλ, και κάποιες πολύ σημαντικές ειδήσεις δεν είχαν την προβολή που θα έπρεπε να έχουν. Τα παρακάτω αποκόμματα προέρχονται από τον Ελεύθερο Τύπο (26/4/2014) και ασχολούνται με το αιώνιο ερώτημα, του τι θέλει και τι όχι η γυναίκα, και δίνουν κάποια πορίσματα από την έρευνα του Πρεσβυτεριανού Νοσοκομείου Νέας Υόρκης.
Δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι δύο δεκάδες είναι αληθείς, αλλά δεν μπορώ παρά να μη σταθώ σε ένα-δυό σημεία που βγάζουν μάτια! Οι γυναίκες λοιπόν, θέλουν 5 σοβαρές συζητήσεις (!) αλλά θέλουν τον άντρα καλό ακροατή και να μην αδιαφορεί για τη συζήτηση! Και βέβαια, αυτές οι σοβαρές συζητήσεις αναρωτιέμαι σε τι να περιστρέφονται... τα ψώνια, τις κουλτουροζετέμ ταινίες... το ποδόσφαιρο πάντως όχι! 
Και το κυριότερο: Σε 5 ραντεβού, πρέπει να γίνουν 5 σοβαρές συζητήσεις (προφανώς μία κάθε φορά), 4 γεύματα (οπότε στο 1 ραντεβού πας χορτάτος από πριν) και 3 επισκέψεις στο σινεμά για ταινία! Δηλαδή στα 3 ραντεβού είναι πλήρες το... πακέτο! Βάλε και τα 2 συμβολικά δώρα, τα οποία αν είναι φθηνά, το αντιλαμβάνονται αμέσως κάνοντας τη γνωστή γκριμάτσα! Κατά τ' άλλα οι αμήχανες παύσεις τις χαλάνε!

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ βαθύτερα. Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, που λέει το τραγούδι, και μεταξύ μας ούτε οι γυναίκες ξέρουν τι πραγματικά θέλουν! Γι' αυτό δεν έχουμε παρά να αντιμετωπίσουμε με χιούμορ όλες αυτές τις φιλότιμες έρευνες, που όσο και να προσπαθούν...