Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ... ΗΜΕΤΕΡΑ ΝΕΡΑ!

Συχνά πάνε κι έρχονται τα βραβεία στη blogoγειτονιά, τα οποία εκτός από την φωτογραφία τους συνοδεύονται και με ερωτήσεις. Το παρακάτω βραβείο έφτασε στα ημέτερα νερά από την  Κική (ΕΚΦΡΑΣΟΥ) και αφού της είπα ότι θα ασχοληθώ, voilà:
Ομολογώ ότι πριν περάσει στην ανάρτηση, έκανε μια στάση από το photoshop για να εξελληνιστεί (επιμένουμε ελληνικά) και να καλλωπιστεί αναλόγως!

 Απαντάμε στις παρακάτω ερωτήσεις και το στέλνουμε σε 6 bloggers:
 1. Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση:
Όταν πριν πάρα πολλά χρόνια έλαβα ως χριστουγεννιάτικο δώρο ένα ράδιο. Τότε που δεν υπήρχαν ιδιωτικοί ραδιοσταθμοί, παρά μόνο οι 4 κρατικοί. Νοσταλγώ ακόμα το Γ' πρόγραμμα και τις θεατρικές παραστάσεις στο Β' πρόγραμμα.

2. Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι:
Το Adeste Fideles του John Francis Wade. Το προτιμώ στην έκδοση του βίντεο που βάζω, από την ταινία «Joyeux Noël» (τραγουδά ο τενόρος Rolando Villazσn). Η εν λόγῳ ταινία είναι εξαιρετική.
3. Αγαπημένο ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι:
Ποιό άλλο; Τα κάλαντα! Διαχρονικό άσμα και πολύ αγαπημένο από τα παιδιά... Το παρακάτω βίντεο το έφτιαξα όταν είχα αρχίσει να ασχολούμαι με τις κινούμενες εικόνες (.gif). Η εικόνα ασφαλώς έχει κίνηση!
4. Το δώρο που θα ήθελα για τα φετινά Χριστούγεννα:
Έλα μου ντε! Τι να πρωτοπώ; Την υγεία, την υπομονή, ή έναν επεξεργαστή Intel CPU Core i7-4960x(2011,3.6GHz/15Mb)(κοστίζει μόλις... 1000€!) Καταλήγω στο πρώτο. Τα υπόλοιπα του χρόνου! :)

5. Κάνε μια ευχή για το 2014:
Να απαλλαγεί η Ελλάδα, από κάθε χρώματος φασισμό που φοράει κομματικό μανδύα. Πρασινομπλέ, μαύρος, κόκκινος, κοκκινοκίτρινος κλπ. κλπ. ουστ για να δούμε καλύτερες μέρες.

6.  Δώσε το βραβείο σε 6 blog που παρακολουθείς:
Δεν ξέρω ποιοί έχουν συμμετάσχει ως τώρα, οπότε παραδίδω 
στη serenata
στην airis
και σε όποιον αρέσει η εικαστική μου παρέμβαση στο βραβείο!

Υ.Γ. Το link για το βραβείο, εδώ.