Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΔΥΟ... ΕΝΑ!

Το νέο λογαριασμό της ΔΕΗ τον είδατε; Όχι ακόμα; Μην δείτε το ποσόν και πάθετε λουμπάγκο, ε; Κι όμως, η ΔΕΗ αποφάσισε να ξεκινήσει τις οικονομίες! Να βοηθήσει στη μείωση της κρατικής σπατάλης βρε αδελφέ! Και ιδού το φυλλάδιο με... τη συγκλονιστική είδηση!

Ναι,όπως τονίζει το φυλλάδιο, με το να έχει μόνο 1 φύλλο ο λογαριασμός, η ΔΕΗ εξοικονομεί 45.000.000 φύλλα τον χρόνο! Μπράβο της! Βέβαια, δεν μας λέει πόσα κιλά ακριβώς εξοικονομεί, μια και το χαρτί πάει με το ζύγι και όχι με το κομμάτι...

Σε αυτήν την προσπάθεια έχω να προτείνω τα εξής στη ΔΕΗ για περισσότερη εξοικονόμηση χάρτου αλλά και χρημάτων:

- Να μειώσει το μέγεθος του λογαριασμού!
- Να μειώσει το λευκό περιθώριο γύρω γύρω στο λογαριασμό!
- Να μικρύνει τα κενά ανάμεσα στις λέξεις, καθώς και να μικρύνει και την γραμματοσειρά των γραμμάτων. Έτσι θα κάνει και οικονομία στο μελάνι!
- Να μειώσει γενικώς το μέγεθος όλων των χάρτινων σελίδων που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ.
- Να σταματήσει να τυπώνει φυλλάδια σαν το παραπάνω! Αν πάλι θέλει ντε και καλά να κάνει καμπάνια, ας πάρει παλιότερες αφίσες και στην πίσω λευκή πλευρά ας γράψουν με στυλό ότι σύνθημα θέλουν!
- Να μικρύνει το φάκελο με τον οποίο στέλνουν το λογαριασμό! Μπορούν να τον διπλώνουν για να χωράει!
- Να σταματήσει τη θέρμανση στα κατά τόπους υποκαταστήματα! Οι υπάλληλοι μπορούν να φορούν τα ρούχα τους για να μην κρυώνουν!
- Να βγάλει τα air-coditions από τα γραφεία και να βάλει ανεμιστήρες! Καίνε λιγότερο ρεύμα.

Αυτά τα ολίγα έχω να προτείνω, τονίζοντας και κάτι ακόμα. Αφού ρε μάγκες της ΔΕΗ μας λέτε πως τάχα εξοικονομείτε χαρτί, γιατί θα αυξήσετε το ρεύμα από το 2013; Γιατί η «εξοικονόμηση» χρημάτων δεν επιστρέφει στους καταναλωτές; Δεν ρωτάω σε ποιανών τις τσέπες πάει αυτή η «εξοικονόμηση». Το θεωρώ αυτονόητο.