Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ...!

Το παρακάτω απόκομμα είναι από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ του περασμένου Σαββάτου (15/9/12). Διαβάζοντάς το, δεν έχω παρά να θαυμάσω το πόσο προσβάλλεται η νοημοσύνη του κόσμου, από τους πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους, τους δημοσιογράφους!  
Πω, πω!!! Αυτή είναι είδηση... βόμβα! Το δωρεάν έγινε 1 + ευρώ και μετά έγινε 0,99 ευρώ. Δόξα τῷ Θεῷ που μας το... μείωσαν, και από 0 ευρώ έπεσε στο... 0,99!!! Αυτό θα πει... ανιδιοτέλεια των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν! Πρώτα αυξάνουν 40 φορές πάνω την κλήση, που για να κλήσεις ένα ραντεβού χρειάζεται να τηλεφωνήσεις 3 και 4 φορές, και μετά την μειώνουν ελαφρώς και... κοκορεύονται! Αυτή δεν είναι μείωση τιμών, αλλά εμπαιγμός και ξεφτίλα!

Τους εύχομαι ολόψυχα τα λεφτά που θα τσεπώσετε κ. Σαμαρά και λοιποί παρατρεχάμενοι λιγούρηδες υπουργοί, να τα ξοδέψετε στα γραφεία τελετών! Γιατί δεν περισσεύουν από τους ασφαλισμένους... Όσο για μένα, το έχω ξαναγράψει (εδώ), θα πηγαίνω χωρίς ραντεβου στο ΙΚΑ. Κι ας περιμένω στη σειρά μέχρι να τελειώσουν τα ραντεβού...

Την παρακάτω γελοιογραφία την προόριζα για το facebook αλλά μιας και είναι σχετική...