Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ... ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ !

Εδώ κολλάει η παροιμία, «ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτίσαμε»! Ωραίες αυτές οι θεωρίες για τους εξωγήινους, αλλά ας μην ξεχνάνε οι ερευνητές πως στο ακραίο περιβάλλον του Διαστήματος επιβιώνουμε και εμείς οι άνθρωποι εκτός από τις μέδουσες! Οπότε καλύτερα ας μη βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα για το πως θα μοιάζουν οι εξωγήινοι, αν υπάρχουν βέβαια! Πάντως γήινοι «εξωγήινοι» είναι το μόνο σίγουρο ότι υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας!

Έχουμε και τη συνωμοσιολογική προσέγγιση! Δηλαδή, όχι μόνο οι επιστήμονες είναι σίγουροι για το ότι υπάρχουν εξωγήινοι αλλά μάλλον κάτι θέλουν να πουν γι' αυτούς αλλά συγκεκαλυμμένα! Κάτι ξέρουν παραπάνω; Αυτό θα περιμένουμε να το δούμε αν ποτέ εμφανιστεί κανένα ΟΥΦΟ από το διάστημα και οι επιβαίνοντες θελήσουν να μας πούνε κανένα γεια!

Ποιός ξέρει; Ίσως στο μέλλον να γελάμε με κάτι τέτοιες θεωρίες (και πόσες ακόμα θα εμφανιστούν). Γι' αυτό αντί να περνούν στα ψιλά, ας τους δώσουμε λίγο... παραπάνω προσοχή! Είτε για να δούμε την πορεία της επιστημονικής πρόβλεψης, είτε για δούμε αν όντως κάτι γνωρίζουν οι επιστήμονες. Πάντως αν στην παραλία δείτε καμιά μέδουσα, ίσως να έχετε έρθει σε επαφή με εξωγήινο κατάσκοπο! Ποτέ δεν ξέρεις...!

Το απόκομμα είναι από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ (7/7/12)