Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ... «ΦΩΤΙΑ»!

Στις εκλογές του Μαΐου, είχα κάνει την κάλπη Τιτανικό. Και αποδείχθηκε ναυάγιο το αποτέλεσμα αφού δεν βγήκε κυβέρνηση. Σήμερα, την έκανα ψησταριά! Γιατί το αποτέλεσμα παραείναι καυτό για το λαό. Πολύ γρήγορα ξέχασε ποιός τον έφερε στην φτώχεια και ήρθε η ώρα να το νιώσει πολύ ζεστά. Έρχονται μέτρα πολύ άγρια. Ο Σαμαράς θα κοιτάξει, ως πολιτικός που είναι, την τσέπη του. Ο καιρός που λέγαμε ότι μας παραπλανούν οι πολιτικάντηδες, πέρασε ανεπιστρεπτί.

Εν τάχει, ο κόσμος ψήφισε την υποταγή στη Γερμανία! Δηλαδή: 162 έδρες ΝΔ -ΠΑΣΟΚ που προσκυνούν τη Μέρκελ, 18 έδρες η Χ.Α. που προσκυνάει το Χίτλερ. Το όλον 180 έδρες! Όπερ σημαίνει ότι έχουμε να πληρώσουμε τον έναν φόρο πίσω από τον άλλο! Κάτι που μεταφράζεται σε απόγνωση και αυτοκτονίες...

Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε νικητής αφού και αύξησε τη δύναμή του και δεν αναγκάζεται ο Τσίπρας να κάνει κυβέρνηση! Όταν δεν θα τα καταφέρει ο «αγωνισταράς» Σαμαράς, θα παρουσιαστεί ο Αλέξης ως «μεσσίας» και τότε θα κλάψει και ο κάθε πικραμένος... (Θυμίζω τον Παπανδρέου πριν τις εκλογές του 2009)

Κουβέλης και Καμμένος θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να στηρίξουν τουλάχιστον, αν δεν συμμετάσχουν, την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Αφού εξήγγειλαν αμφότεροι με στόμφο ότι εγγυώνται πως θα υπάρξει κυβέρνηση μετά τις εκλογές! Ἀμ ἕπος, ἀμ ἕργον, λοιπόν! (=μαζί με τα λόγια και τα έργα). Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...

Τα χαστούκια στην Κανέλλη, όχι μόνο δεν έφεραν ψήφους, αλλά απομάκρυναν κιόλας! Εμ, κ. Παπαρήγα, τα στημένα καραγκιοζιλίκια στην τηλεόραση (Κανέλλη-Κασιδιάρη) φέρνουν και αντίθετα αποτελέσματα. Μάθε ότι ο άκαμπτος δογματισμός, εν προκειμένῳ, δεν έλκει πια. Σκέψου πιο θετικά τη συνεργασία. Μπορεί στο κρασί σου να μη βάζεις νερό, αλλά στο φαΐ σου βάζεις λάδι! (ή... όχι;)

Και υπ' όψιν. Το αυγό του φιδιού, έπαψε να είναι αυγό. Έσπασε και το φιδάκι αρχίσει να αναπτύσσεται. Και όταν μεγαλώσει, θα δαγκώνει επικίνδυνα. Προς ώρας με «αγαθοεργίες» κερδίζει συμπάθειες εν αντιθέσει με την απάθεια των άλλων κομμάτων!

Αυτά τα ολίγα, και το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο...