Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΚΟΥΙΖ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ !!!

Ένα κουίζ για... πολύ δυνατούς λύτες βάζω σήμερα, και πραγματικά, όποιος αναγνώστης κατορθώσει να βρει τη σωστή απάντηση, θα λάβει ένα δώρο ανεκτίμητο!!! Ναι, η τιμή του υπερβαίνει τα συνήθη αστρονομικά ποσά! Πριν θέσω το κουίζ, ας δούμε πρώτα κάποιες φωτογραφίες από κάποιο νοσοκομείο που βρίσκεται κάπου στον πλανήτη μας:

1. Τρίκλινο δωμάτιο, στο οποίο κάθε νοσηλευόμενος έχει από μία ντουλάπα. Μόνο που δεν χρησιμοποιούνται γιατί το 1ο κρεββάτι όπως μπαίνεις στο δωμάτιο, είναι... ακριβώς μπροστά από τις ντουλάπες!

2. Με μόλις 2 φωτάκια για τρία κρεβάτια... Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. ούτε το αυτοσχέδιο κορδονάκι. Το πρόβλημα είναι που δεν έχουν λάμπες!

3. Το κοντάρι στο οποίο κρέμεται ο ορός. Στην φωτογραφία που φαίνεται ολόκληρο, δεν βλέπουμε άμεσα κάτι το περίεργο. Γι' αυτό έβαλα εντός της φωτογραφίας μια μεγέθυνση, και από άλλη γωνία λήψης! Τα λόγια είναι περιττά...!

4. Το μοναδικό WC της εν λόγῳ παθολογικής κλινικής όπου ανήκει το δωμάτιο πιο πάνω. Με μόλις 2 τουαλέτες (1 ανδρική, 1 γυναικεία) για όλους τους ασθενείς και τους επισκέπτες! Σημειωτέον ότι τα δωμάτια δεν έχουν τουαλέτα για τους ασθενείς... Εννοείται δε, ότι αν δύο ή περισσότεροι ασθενείς που πρόκειται να κάνουν κωλονοσκόπηση, τις καταλαμβάνουν ένεκα του καθαρτικού! Οι λοιποί που έχουν ανάγκη..., στην... αναμονή!

5. Στις 2 παρακάτω φωτογραφίες, λείπει από τους κάδους το καπάκι! Και το βράδυ που είναι τίγκα από... καταλαβαίνετε τι, μεταδίδουν απλόχερα τις... «ευωδιές» τους στους επισκέπτες του WC! Πουφ!
Και αφού είδαμε ένα δείγμα από κάποιο νοσοκομείο, ας περάσουμε στο κουίζ. Καλά το μαντέψατε. Σε ποιό από τα παρακάτω νοσοκομεία, ανήκουν οι παραπάνω φωτογραφίες;

α. Charité - Universitätsmedizin Βερολίνο, Γερμανία
β. Memorial Hospital Πενσυλβάνια, ΗΠΑ
γ. Hospital Europeen Georges Pompidou Παρίσι, Γαλλία
δ. Sint Lucas Andreas Ziekenhuis Άμστερντραμ, Ολλανδία
ε. Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιάς, Ελλάδα

Σίγουρα, η λύση θα μπερδέψει και θα δυσκολέψει αρκετά. Γι' αυτό και μη θέλοντας να παρατείνω την αγωνία σου φίλε αναγνώστη/στρια, θα αποκαλύψω τη σωστή απάντηση. Είναι το ε. Το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο του Πειραιά! Δεν ήταν εύκολο βέβαια... Αυτά και άλλα πιο πολλά είδα σε ένα διάστημα ενός μηνός περίπου. Και το μόνο που θέλω να πω, προεκλογική περίοδο γαρ, είναι πως τόσα λεφτά τσεπώσανε οι Βενιζελοσαμαράδες και Σία, και ούτε μια χέστρα παραπάνω δεν έφτιαξαν στην Γ' Παθολογική όπου υπάγονται τα γαστρεντερολογικά περιστατικά. Για να μην πω ότι το χαρτί υγείας το βράδυ ήταν είδος πολυτελείας, καθώς και κάτι για να πλύνεις τα χέρια σου (π.χ. σαπούνι). Αλλά αυτά δεν φωτογραφίζονται...

Και για όσους κατάφεραν να βρουν τη λύση χωρίς τη δική μου βοήθεια, αλλά και για όλους τους άλλους, έχω ένα δώρο ανεκτίμητο! Μια ευχή! Ναι, στην εποχή της ατομικότητας και της αρπαχτής, η ευχή είναι ανεκτίμητη. Να μην τύχει ποτέ να νοσηλευτείτε (είτε εσείς, είτε κανένας δικός σας) στο εν λόγῳ νοσοκομείο, και σε κανένα νοσοκομείο! Να έχετε υγεία μέχρι βαθιά γεράματα!

Υ.Γ. Ρε Λοβέρδο, τι υπουργάρα είσαι εσύ; Να μπεις και εσύ στην καταλογάρα! Νερβεγιέ!