Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ !

Από ήθος, ο πολιτικός κόσμος... σφίζει! Δεν είναι μόνο ο Κασιδιάρης που παίζει από τηλεοράσεως μπουνιές. Είναι και κάποιος άλλος, ο οποίος πιο... πονηρός από τον χρυσαυγίτη, ρίχνει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη! Αναφέρομαι στον κύριο «ναι σε όλα» και αγωνισταρά, Αντώνη Σαμαρά! Τα παρακάτω παιδικά βλέμματα που ρωτούν «γιατί» τον δάσκαλο, τα βλέπουμε στο νέο διαφημιστικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

Μα καλά, δεν υπάρχει ΕΣΡ να του βάλει πρόστιμο και να του απαγορεύσει αυτό το σποτ; Κανείς δεν ευαισθητοποιείται που ο Σαμαράς εκμεταλλεύεται μικρά παιδιά; Εκτός και αν το προεκλογικό σποτ θεωρείται... καλλιτεχνική ταινία! Τι φοβερή ιδέα να εκτίθενται παιδιά για να εξυπηρετήσουν τον προεκλογικό αγώνα του «αγωνισταρά» Σαμαρά! Να υποθέσω πως ούτε που τα ρώτησες «κύριε» Αντωνάκη! Προφανώς πλήρωσες τους γονείς τους, ε; Καλά κουμάσια και του λόγου τους!

Η εκμετάλλευση της παιδικής αθωότητας είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Αντί να επιστρατεύσει ο Σαμαράς επιχειρήματα για να πείσει τον κόσμο, επιστρατεύει τα βλέμματα μικρών παιδιών! Αντί να στοχεύει στη λογική των ψηφοφόρων, στοχεύει στην ευαισθησία τους! Και ακολουθεί το σύνθημα «Με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε». Ποιον κοροϊδεύεις Σαμαρά; Αφού δεν σέβεσαι τα ίδια τα παιδιά, το μέλλον τους σε ένοιαξε; Πόσο μάλλον των ενήλικων Ελλήνων... Έδειξες και εσύ το πρόσωπό σου!

Υ.Γ. Μήπως ήρθε η ώρα Αντωνάκη να εντάξεις στη ΝΔ και τον... Κασιδιάρη;