Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΣΚΥΛΙΣΙΟ ΧΑΣΜΟΥΡΗΤΟ!

Δυστυχώς οι πολιτικές εξελίξεις της χώρας, επισκιάζουν ειδήσεις που θα έπρεπε να... έκαναν πάταγο! Να λοιπόν μια είδηση από τον ΕΛ. ΤΥΠΟ της περασμένης Δευτέρας (14/5/12), που πέρασε στα ψιλά και αναφέρει μια πολύ σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη! Μία ανακάλυψη που οδηγεί τον πολιτισμό μας αιώνες μπροστά! Star Trek και βάλε! Και μάλιστα, ενδιαφέρει ιδιαιτέρως την Ελλάδα!!! (Οι οπαδοί του Δημοσθένη Λιακόπουλου ας μην προτρέξουν να πανηγυρίσουν!)

Το λοιπόν, μετά από έρευνες οι επιστήμονες κατέληξαν ότι οι σκύλοι χασμουριούνται όταν χασμουριούνται και τα αφεντικά τους! Δηλαδή μεταδίδεται το χασμουρητό στο σκύλο από το αφεντικό του! Ομολογουμένως συγκλονιστική ανακάλυψη! Επιτέλους λύθηκε μία τεραστίων διαστάσεων δυσεπίλυτη απορία του ανθρώπου!

Και θα με ρωτήσεις τι σχέση έχει αυτή η ανακάλυψη με την Ελλάδα. Το πράγμα είναι απλό. Η ανακάλυψη έγινε στο Πανεπιστήμιο του Πόρτο στην Πορτογαλία. Η οποία Πορτογαλία μαστίζεται από οικονομική κρίση όπως η Ελλάς. Που σημαίνει πως, άμα στην Πορτογαλία που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι επιστήμονες ασχολούνται με παλαβομάρες όπως η μετάδοση του χασμουρητού στο σκύλο, στην Ελλάδα που εξίσου έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι επιστήμονες με τι θα ασχοληθούν; Με το αν μαζί με το χασμουρητό μεταδίδεται στο σκύλο και το όπισθεν αέρισμα; Τέτοια υποβάθμιση αναμένεται στα ημεδαπά πανεπιστήμια; Ωχ!... Λέω εγώ τώρα...