Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΡΕΜΑ Ή ΓΚΡΕΜΟΣ; ΣΤΟ ΠΛΑΪ !

Με βάση το παραπάνω απόκομμα από τον χθεσινό ΕΛ. ΤΥΠΟ (10/5/12) τίθεται το εξής απλό ερώτημα στους συνταξιούχους: Τους συμφέρει να πηγαίνουμε από εκλογές σε εκλογές;
Αν κρίνω από τις περικοπές που θα γίνουν στις συντάξεις αναδρομικά από την 1/1/12, η απάντηση είναι... ναι!

Άμα βγει αντιμνημονιακή κυβέρνηση, λένε πως δεν θα έχει να δώσει καθόλου συντάξεις, και άμα βγει μνημονιακή κυβέρνηση θα τις πάρουν ψαλιδισμένες συν και τα... ισοδύναμα μέτρα που θα τις εξαφανίσουν! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, άρα; Καλύτερα από το πλάι! Ακυβερνησία και πάλι ακυβερνησία! Εξάλλου οι συνταξιούχοι έχουν πληρώσει γενναίες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία. Άσχετα αν τα λεφτά των ταμείων τα έφαγαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ότι περίσσεψε τα έκαναν ομόλογα για να τα κουρέψουν!

Πολύ θα ήθελα να δω μια δημοσκόπηση που να γίνει μόνο σε ΚΑΠΗ και σε συνταξιούχους εν γένει. Για να δούμε τι προθέσεις έχουν οι μόνιμα χαμένοι από τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις! Ένα «target group» που μάλλον δεν το έχουν βάλει στο στόχαστρο τα κόμματα! Αν και στηρίζουν οι συνταξιούχοι τα άνεργα παιδιά τους, παραταύτα οι μνημονιακοί έχουν ήδη υπογράψει το νόμο 4051/2012 που μειώνει τις συντάξεις!
Ακυβερνησία λοιπόν!