Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟΝ... ΠΑΤΟ!

Στις προηγούμενες εκλογές, είχα παρουσιάσει την κάλπη ως... χέστρα ( --εδώ-- ) γράφοντας πως ο τελευταίος ψηφοφόρος ας τραβήξει το καζανάκι. Σ' αυτές, που το μήνυμα της κάλπης είναι πιο... περίεργο, δεν έχω παρά να πω, πως ο τελευταίος ας πηδήξει από το πλοίο!

Και όσοι στέκονται στο ποσοστό της Χρυσής Αυγής, η οποία υποστηρίζει τα Χιτλερικά ιδεώδη, καλύτερα να δει τα ποσοστά των κομμάτων που προσκυνούν τους απογόνους του Χίτλερ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! Και τα 3 γερμανόφιλα κόμματα πλάκα-πλάκα μαζεύουν περίπου 40%! Παραλίγο κυβέρνηση! Γιατί άμα βάλω και τον έτερο ξενόδουλο Κουβέλη, που για να βάζει τη Ρεπούση στο ψηφοδέλτιο της Α' Πειραιώς, σημαίνει ότι είναι υπέρμαχος της ανθελληνικής αλλοίωσης της Ιστορίας, τότε βγαίνει κυβέρνηση!
Όσο για την Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ ας πανηγυρίσει το ποσοστό του, μιας και πέραν τούτου τίποτα δεν θα καταφέρει και ας πει επιτέλους κάποιος στην Παπαρήγα ότι άμα θέλει το ΚΚΕ μόνο στην αντιπολίτευση, να βάζει ένα πλαφόν στους ψήφους που θέλει γιατί μπορεί ο λαός να τις δώσει παραπάνω από λάθος, να της δώσει καμιά αυτοδυναμία και να τη φέρει σε δύσκολη θέση...!
Ο ΛΑΟΣ πλήρωσε τη συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση, και οι Ανεξάρτητοι του Καμμένου ας προσέξουν να διατηρήσουν το ποσοστό τους και να μην διαλυθούν στις επόμενες εκλογές, όπως άλλα μικρά κόμματα στο παρελθόν!

Και τέλος, κερδισμένοι είναι όσοι απόλαυσαν την υπέροχη πανσέληνο! Από το να κάτσουν στο χαζοκούτι να ακούσουν τους πολιτικάντηδες να μετρούν τα κουκιά!