Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«ΑΚΤΙΝΑ ΠΟΝΟΥ»!


Βλέποντας το παραπάνω βίντεο, θα θαυμάσει κανείς την εφευρετικότητα του ανθρώπινου νου! Και παράλληλα θα τρομάξει... Αναφέρομαι στο Active Denial System ή «ακτίνα πόνου» επί το ελληνικότερον. Με ένα απλό ψάξιμο στο Google, εύκολα μαθαίνει κανείς πως αυτή η συσκευή έχει στόχο τη διάλυση μαζικών συγκεντρώσεων ανθρώπων, χωρίς να επιφέρεται, και καλά, θανάσιμος τραυματισμός.

120 εκ. δολάρια ξόδεψαν οι ΗΠΑ για αυτό το όπλο. Δεν είναι φτηνό προς ώρας... Και που λέτε να δοκιμαστεί αυτό το μαραφέτι; Μα εκεί που γίνονται πολλές διαδηλώσεις, ασφαλώς! Για παράδειγμα στην Ελλάδα, λέω εγώ, που ξεπουλιέται με τα PSI και τα μνημόνια. Όχι, ευτυχώς δεν νομίζω να το αγοράσουμε. Λεφτά δεν περισσεύουν. Απλά θα το φέρουν εδώ οι δανειστές μας για να προστατεύσουν τη λεία τους, τον εθνικό μας πλούτο, από ενδεχόμενη δυναμική αντίδραση του λαού.

Πώπω! Πολύ συνομωσιολογικά τα βλέπω! Σιγά μην φέρουν τέτοια τεχνολογία εδώ. Κάτι το αποχαύνωμα στο facebook και στο twitter, κάτι ότι αρκούμαστε μόνο με τα ψίχουλα που μας τάζουν, κάτι ότι από την πολύ ξενομανία μας ούτε ελληνικά δεν ξέρουμε πια να γράφουμε, κάτι το 'να, κάτι τ' άλλο, που να αντιδράσουμε πολύ δυναμικά για να μας φοβηθούν και πολύ. Σιγά μην πιάσουμε να ρίξουμε πέτρα, που πονάει, στους βουλευτές και χρειαστούμε μετά κρέμα για τα απαλά δακτυλάκια μας! Και τσάμπα είναι και θα μας πουν μπαταξήδες από πάνω! Ενώ το γιαουρτάκι και κοστίζει και δεν χαλάει το πλαστικό την επιδερμίδα! Μη μας πουν κι απολίτιστους... Ουφ! Ησύχασα τώρα...