Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΕΕ

Σε διακοπή ρεύματος στο υπουργείο Υγείας προχώρησε σήμερα το πρωί η ΓΕΝΟΠ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική και κυρίως για το χαράτσι στα ακίνητα που εισπράτεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Το ρεύμα επανήλθε στις 12 το μεσημέρι.
Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, νωρίς σήμερα το πρωί συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, έκοψαν την παροχή ρεύματος στο υπουργείο Υγείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος έκανε λόγο για διαμαρτυρία λόγω των οφειλών των υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών προς τη ΔΕΗ, που φθάνουν τα 140 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, το υπουργείο Υγείας οφείλει στη ΔΕΗ περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.

Η είδηση προέρχεται από τη σελίδα των ΝΕΩΝ (16/11/11 κλικ εδώ). Αυτό που βλέπω και εξοργίζομαι, είναι πως τα υπουργεία και οι δημόσιες υπηρεσίες χρωστούν 140 εκ € ! Μόνο 140 εκ. €... Σιγά το ποσόν! Δηλαδή κ. Υπουργέ αντί να στείλεις έναν κλητήρα να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ του υπουργείου σου, τα βάζεις στην τσέπη; Αφού μένει απλήρωτος ο λογαριασμός, στην τσέπη σου τα βάζεις!

Και ενώ περιφέρονται στα τηλεπαράθυρα οι Υπουργοί και λένε τις παπαριές τους, δεν βρέθηκε κανείς να τους κάνει την απλή ερώτηση: Το λογαριασμό της ΔΕΗ τον πλήρωσες; Όχι; Τα λεφτά τι τα 'κανες; Και το κυριώτερο: Με ποιό δικαίωμα ο διοικητής της ΔΕΗ συνεχίζει να δίνει ρεύμα σε τόσο μεγάλους χρεοφειλέτες; Και έχουν τα air-codition στο φουλ το καλοκαίρι και τα φώτα ανοιχτά συνέχεια! Με ποιό δικαίωμα μου κόβεις εμένα το ρεύμα άμα χρωστάω 500€; Πρέπει να χρωστάω κι εγώ εκατομμύρια € για να μη μου το κόψεις;

Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ οφείλουν να κόψουν το ρεύμα από όλα τα υπουργεία μέχρι να ξοφλήσουν τα χρέη τους. Ειδάλλως είναι συνυπεύθυνοι και να πληρώσουν αυτοί το λογαριασμό! Όχι εμείς. Έτσι απλά.