Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΑ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΑ!!!

Και αφού οι βουλευτάδες μας με απαράμιλλο ανθελληνικό μίσος ψήφισαν το Βενιζελοχαράτσι για τα ακίνητα μέσῳ ΔΕΗ, ήρθε καιρός να αποκαλύψω και τα επόμενα χαράτσια που ετοιμάζει η κυβέρνηση! Παρουσιάζω λοιπόν αποκλειστικά το τι μέτρα θα πάρει η κυβερνητική συμμορία, που μας δυναστεύει με σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ξένων, ώστε να εξασφαλίσει και τις επόμενες δόσεις του δανείου:

- Θα μπει τέλος κυκλοφορίας σε όλα τα... μη αυτοκινούμενα οχήματα! Ποδήλατα, πατίνια, αναπηρικά καροτσάκια, καρότσια για μωρά, καρότσια για τη λαϊκή και καρότσια του... super market θα ενταχτούν σε αυτό το μέτρο.

- Η ύπαρξη παραπάνω του ενός τέκνου (ανήλικου ή ενήλικου) θα αποτελεί τεκμαρτό φορολογήσιμο εισόδημα! Δηλαδή θα είναι τεκμήριο για επιπλέον φορολόγηση!

- Παύει η ελεύθερη πρόσβαση στις λαϊκές αγορές και εμπορικά καταστήματα από τους καταναλωτές, οι οποίοι εφεξής θα πληρώνουν εισιτήριο, είτε ψωνίσουν είτε όχι! Από το μέτρο δεν εξαιρούνται ούτε τα φαρμακεία, ούτε τα περίπτερα! Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει και για τις δημόσιες υπηρεσίες και τις τράπεζες!

- Θα δημιουργηθεί ονοματεπώνυμος φόρος! Δηλαδή, όποιος φέρει νόμιμο ονοματεπώνυμο θα πληρώνει για κάθε γράμμα του ονόματος και του επωνύμου του!

- Τέλη κυκλοφορίας θα πληρώνουν οι πεζοί, καθώς και τα οικόσιτα κατοικία ζώα! Εξαιρούνται τα μωρά έως 1 έτους!

- Θα φορολογηθεί το χαρτζιλίκι των ανήλικων μαθητών! Σε περίπτωση που δεν έχουν χαρτζιλίκι, ο φόρος θα προστίθεται στη φορολογία των γονιών τους!

- Η πρόσβαση σε πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές και παραλίες παύει να είναι ελεύθερη, και θα γίνεται με εισιτήριο!

- Θα φορολογηθεί η ύπαρξη καλοριφέρ και κλιματιστικών σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και παντός είδους οικίας ή εμπορικού κτιρίου!

- Θα μπει τέλος υπέρ της... ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης! Εκτός για την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ θα μπει τέλος για την δυνατότητα πρόσβασης στα ελεύθερα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοσταθμούς!

- Θα φορολογηθούν όλοι οι τάφοι και οστεοφυλάκια! Έκπτωση θα γίνεται στους οικογενειακούς! Ο ίδιος φόρος θα ισχύσει για όσους επιθυμούν να αποτεφρωθούν αντί να ταφούν!

- Και τέλος, θα δημιουργηθεί ο φοροφόρος! Δηλαδή, η δυνατότητα πληρωμής των παραπάνω φόρων συν των ήδη υπαρχόντων χαρατσίων, θα υπολογίζεται ως... τεκμαρτό εισόδημα, το οποίο θα φορολογείται! Κοινώς, αφού μπορείς να πληρώνεις τόσους φόρους, σημαίνει πως τα έχεις, άρα πλήρωνε!

Όσοι θα αδυνατούν να πληρώσουν τα παραπάνω μέτρα, θα μπορούν να δίνουν αντ' αυτού 20 φιάλες από το αίμα τους, ή ένα νεφρό, ένα μάτι, ή οτιδήποτε άλλο αξιοποιήσιμο όργανο του σώματός τους!
Σε περίπτωση εκούσιας άρνησης υπακοής στα άνωθεν μέτρα, για τις μεν γυναίκες θα τους κόβεται η γλώσσα, ενώ για τους άνδρες θα τους κόβεται το... πουλί!

Πως; Γελάτε με τα παραπάνω; Αποκλείεται να μπουν τέτοια μέτρα; Προς ώρας ας θεωρήσετε πως κάνω χιούμορ! Αλλά σκεφτείτε πως έχουμε και άλλες δόσεις του δανείου να πάρουμε! Και για κάθε δόση θα πρέπει να παίρνει η κυβέρνηση ακόμα πιο σκληρά μέτρα! Και τότε... ίσως εγώ να βγω προφήτης και το σημερινό χιούμορ να βγει ξινό!