Αρχική
Αρχική
Γελιογραφίες
Γελοιογραφίες
Μουσική (LP)
Μουσική (LP)
Επιλογές
Επιλογές

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!

Τέρμα τα ψέμματα! Ζητείται ηγέτης! Για την κυβέρνηση εθνικής ενότητος! Να διαθέτει τα απαραίτητα κότσια, να του κόβει, να γνωρίζει τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα, να έχει καθαρό ποινικό μητρώο, να έχει επιτελέσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις (αν είναι άντρας) και να έχει κοντά... τα χέρια!!! Ο Γιωργάκης ψάχνει διάδοχο κοινής αποδοχής με το κόμμα του Αντωνάκη για να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο! Και επειδή ψάχνει, η Αποκάλυψις του 999 του προτείνει κάποιους που... ίσως και να τα καταφέρουν! Εκτός των παρακάτω θα μπορούσα να αναφέρω και άλλους, αλλά νομίζω ότι αυτοί είναι τα... «βαριά χαρτιά»! Έχουμε λοιπόν και λέμε:

1. Λιάνα Κανέλλη

Ο καπιταλισμός και ο κομμουνισμός στο πρόσωπό της... συνα- ντώνται! Κατέχει περιοδικό και βίλα στην Εκάλη ενώ είναι βουλευτίνα του ΚΚΕ! Σουλατσάρει στα κανάλια και φωνάζει για να μη μιλήσει κανένας άλλος! Τα ξέρει όλα (δημοσιογράφος γαρ) και σε όλα έχει άποψη και λύση! Αν γίνει πρωθυπουργός θα τρίξει τα δόντια στους ξένους ηγέτες και θα τους βάλει τις φωνές! Δυναμική λύση, αν της δώσει άδεια η σύντροφος Αλέκα!

2. Λάκης Λαζόπουλος

Αυτός τα ξέρει όλα ενώ οι πολιτικοί δεν ξέρουν τίποτα! Μας πείθει μόνο με τα... αυτονόητα, και από τηλεοράσεως υποδεικνύει στους πολιτικάντηδες τι να λένε στους ξένους και πως να κυβερνήσουν! Καιρός λοιπόν να πάει αυτός στους ξένους, να τους τα πει χύμα και τσουβαλάτα, όπως μας τα λέει στο γυαλί! Ας κρατάει και μικρόφωνο αν αυτό τον εμπνέει... Καλλιτεχνική λύση, τουλάχιστον θα προσφέρει διασκέδαση!!!

3. Εφραίμ, ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Εξπέρ στο... real estate, ικανότατος διπλωμάτης και παίζει τα οικονομικά στα... δάκτυλα! Πείθει με άνεση τους συνομιλητές του και τη βγάζει λάδι! Τύφλα να 'χει ο καρδινάλιος Ρισελιέ! Πολύ καλή περίπτωση, αρκεί να πάρει άδεια από τον Οικ. Πατριάρχη, μιας και είναι εν ενεργείᾳ ιερομόναχος!

4. Απόστολος Γκλέτσος
Ηθοποιός και δήμαρχος, μπορεί η διπλωματία να μην είναι... το φόρτε του, αλλά τουλάχιστον διαθέτει τσαμπουκά! Θα πάει στις Βρυξέλλες με καμιά 10ριά μπουλντόζες για να υποστηρίξει τα δίκαια της ελληνικής φυλής! Σίγουρα θα λούσει κρύος ιδρώτας τους ξένους ηγέτες από τον μπρουτάλ Απόστολο! Αν μη τι άλλο, δυναμική επιλογή!

5. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο παλιός είναι αλλιώς! Και μόνο ότι θα αναγκαστούν να του σφίξουν το χέρι οι ξένοι ηγέτες, για εθιμοτυπικούς λόγους, θα ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη! Και αν τους ευχηθεί κιόλας... δεν γλιτώνουν με τίποτα! Μπρρρ!!! Σε καθηλώνει μόνο με το παγερό του βλέμμα! Η απόλυτη επιλογή, αρκεί να μην έχουν πέσει οι... μεταφυσικές του δυνάμεις λόγῳ γήρατος!!!

Όποιος έχει κατά νου κάποιον καλύτερο για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ας το κάνει τώρα! Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι το Γιωργάκη τον πρωθυπουργό να πάρει την πιο σωστή απόφαση! Λέμε τώρα...